KIRKLARELİ den olan varmı kızlarrrr

Ben varım canım senide yeni gördüm şaşırdım açıkçası ben Argun Tuğran a gidiyorum,daha önce Erkut Vuruşkan a gidiyordum ama ondan memnun olmadığım için değiştirdim şu anki dr.umdan çok memnunum tavsiye ederim,sen neresinde oturuyorsun,hamilemisin?

çok sağol canım ya hamiş değilim ama planladığımızda ön muayne için gitmiştim argun beye ama sonra dediler ki bana erkut beyin muaynehanesinde daha gelişmiş aletler varmış diye bende tereddüte düştüm acaba hamilelik oluştuğunda değiştirsemmi diye

çok sağol canım ya hamiş değilim ama planladığımızda ön muayne için gitmiştim argun beye ama sonra dediler ki bana erkut beyin muaynehanesinde daha gelişmiş aletler varmış diye bende tereddüte düştüm acaba hamilelik oluştuğunda değiştirsemmi diye

Bu konuda haklısın canım evet erkut beyin ultrason cihazı falan daha yeni,ben zaten hamiş kalmadan 1 yıl öncesinden erkut beye gitmiştim gebe kalıncada gittim ama erkut bey hiç ilgilenmedi dr.un hastasıyla olan ilişkiside çok önemli,belki argun beyin cihazları çok iyi değil ama ben sormadan sorularımı cevaplaması,hastasıyla ilgilenmesi çok daha iyi,mesela erkut beye giderken benim ne kiloma nede tansiyonuma bakıyordu oysaki bunlar gebelikte çok önemli şeyler argun bey gittiğim ilk andan itibaren bu kontrollerimi yaptı,herşey para demek değil,sende iyi düşün kararını ver madmn hamiş değilsin erkut beyide düşünebilirsin canım hakkında hayırlısı olsun

çok sağol canım ya beni yönlendirdiğin için ilgiden bende çok memnun kalmıştım ama erkut bey hakkındada bilgi almak istedim benimde 1 yıl oldu isteğim ama hala yok sen ne kadar zamanda hamile kalmıştın.Allahım inşallah her isteyene versin bu arada k.elide bayan yok değilmi kadın doğum

Yok canım malesef bayan dr.önemlide değil çünkü zamanla alışıyorsun erkek dr.ada,bende 1 yıl önceden istemeye başladım kısmet bu zamanlaraymış aralıkta hamile kaldım inşallah seninde gönlüne göre olsun herşey Allah ım isteyen herkese nasip etsin

amin canım ya bilsen nasıl rahatladım seninle yazışınca hep gene toprak :) bende korkuyorum aslında 1 sene oldu diye ama rahatladım şimdi senin yazdığını okuyunca çünkü 1,5-2 yıl falan yasmin kullandım ben acaba dedim doğum kontol hapı kullanmaın etkisi olurmu

Canım bende 3 yıllık evliyim ilk yıllarımda bende doğum kontrol hapı kullandım çok dediler banada kullanma çocuğun olmaz diye ama benim sorunum başkaydı hipotiroidim çıktı o yüzden bi süre onun tedavisini gördüm sonrada hamiş kaldım doğum kontrol hapıyla hiç ilgisi yok o sadece kullandığın süre içinde gebeliği önlüyor o kadar inşallah sende istediğin bebişine bi an önce kavuşursun canım

ben kırklarelinden ben erkut beye gidiyorum daha önce erdener beydi doktorum şimdi erkuta gidiyorum diğer doktorlaarda giittim ama erkut beyden memnun kaldım.

X