Kirklareli///39

K

kewser

Ziyaretçi
slmlar!!!
ben ankarada oturuyorum ama aslen kırklareliliyim. bir kamu kuruluşunda çalışıyorum. baktım herkes hemşolarını topluyor, ben de başlatayım bari dedim. gerçi Tekirdağlılar ayrı başlık açmışlar ama bunu Trakyalılar olarak da bir çatı altında toplayabiliriz. öpüyorum hepinizi, hemşolarımı bekliyorum....

selam kewser toprağım nasılsın.bende kırklareli'liyim.seni gördüğüme sevindim.bütün trakyaya selamlar

bende trakyalıyım doğum yerim lüleburgaz
pınarhisarda oturuyorduk orta okulu orada bitirdim dayım teyzem herkes orda
daha sonra balıkesir gönen e taşındık
trakyayı çooook seviyorum bayram da ordayım inşallah

erzincanliyim ama 98 den beri kirklareli alpulludayim eşimin işi nedeniyle bende trakyayi cok seviyorum

anne baba kırklareli hatta kavaklı beldesi
seviorum orayıı ben istda yaşıorum

bende yüksek okulu kırklarelinde okudum.ordayken nefret ederdim kırklarelinden ama sonra çok özledim.hatta şu anki halini baya merak ediyorum.sinema bile yoktu o zaman.ben 94 bitirdim okulu bidahada hiç yolum düşmedi.istasyondaki en son apatmanda oturuyorduk.tren raylarını görüyorduk ama ancak bir kez tren görebilmiştik.eyyy gidi günler...sevgiler kırklareli li arkadaşlar.hı uno , vendi ,hala duruyormu?

canım benım esımde kırklarelılı pehlıvankoylu ama babaeskıde oturuyolar oraları gorunce hayran oldum cok guzel yerler var

Elmira Bende Alpulluda Büyüdüm Teliçinde Ama Evlenip Manisa Ya Geldim Aslen Büyükmandiraliyim

mrb babaeski yeni köylüyüm istanbulda yaşıyorum köyümü çoookk özledim halam var orda yazın gidip karpuz yiycem trakya karpuzu bir başkadır beni bekleyin beyav

mavi rüya ülkülerin komşusuyum ülküyüde tanirsin galiba

X