• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırışıklık sorunu

La roche posay ürünlerine bakabilirsin. Effaclar jel işini görecektir. Sivilce ve gözenek problemin de varsa aynı markanın effacla duo kremini alabilirsin. Cilt tipinden iyi geleceğini söyleyebilirim :)
Teşekkürler :)

Öncelikle günesten uzak dur tatlim, bol bol su ic, ve parfüm, kimyasal madde gibi seyler icermeyen saglam bir nemlendirici edin, gir cik sür.
Ben 28 yasindayim ve resmen bagimlisiyim nemlendiricin, zirt pirt sürerim, badem yagi killanma yapiyor belki ama, onuda sürerim hep evde, cildime bir aydinlik geliyor :KK45:
Ha bide sakin ha makyajla uyuma, aman diyim.
Neden makyajla unutup uyuyorum ben bazen

Merhaba arkadaslar,size onere bilecegim cok guzel bir couzm var.Beaucrous kırışıklık bandıdı.İgnesis,acısız ve mikro igneler sayesinde derinin altina nufus eder ve kirisikliklarinizi yok eder.Ve en onemlisi 100% dogal
IMG_0641.JPG

Merhaba arkadaslar,size onere bilecegim cok guzel bir couzm var.Beaucrous kırışıklık bandıdı.İgnesis,acısız ve mikro igneler sayesinde derinin altina nufus eder ve kirisikliklarinizi yok eder.Ve en onemlisi 100% dogal
IMG_0641.JPG

Back
X