Benim en büyük derdim cilt lekelerimdi. Yağlı bir cilde sahibim ve sivilceler iri çıkar ardından iz bırakırdı. Denemediğim ürün kalmadı tahmin edersiniz ki. 2 hafta önce bi kreme denk geldim adı fenjilyan. Gözle görülür bi açılma oldu cildimde. Bence deneyin sizde .)
Şimdi gördüm mesajınızı, özelden konuşalımmı yasaklanmak istemiyorum...bseyhan hanım kremin içeriğini anlatrmsnz biraz
erol kösenin sattığı krem mi bu çok duyuyorum bende ama cesaret edip alamadım.Benim en büyük derdim cilt lekelerimdi. Yağlı bir cilde sahibim ve sivilceler iri çıkar ardından iz bırakırdı. Denemediğim ürün kalmadı tahmin edersiniz ki. 2 hafta önce bi kreme denk geldim adı fenjilyan. Gözle görülür bi açılma oldu cildimde. Bence deneyin sizde .)
Bseyhan siz Jeunesse den hangi ürünleri kullandınız. Instantly Ageless mi kullandığınız. Yoksa LUMINESCE serisini mi kullandınız.?Instantly Ageless evet mucize gibi. anında etkili ama etkisi sadece 8 saatmiş onu biliyorum. Bayağı bi araştırdım. Benim merak ettiğim Luminesce serisini kullananların yorumları.Jeunesse artık bizimle... Kendim ve bizzat yakın arkadaşlarım kullandık. Kırışıklıklar için kesin çözüm.
Kırışıklık, yara ve ameliyat izi, doğum çatlakları için hazırlanmış olan ürünlerin daha bir çok çeşidi var. Başka hiç bir yerde muadili ve benzeri olmayan ürünlerle tanıştığınızda abartmadığımı anlayacaksınız.
YALAN YA DA YANLIŞ HABER YAPIYORUM... ANTİ-AGİNG İLGİ DUYANLARIN BİLMESİ GEREKEN BİR MARKA...
Bseyhan siz Jeunesse den hangi ürünleri kullandınız. Instantly Ageless mi kullandığınız. Yoksa LUMINESCE serisini mi kullandınız.?Instantly Ageless evet mucize gibi. anında etkili ama etkisi sadece 8 saatmiş onu biliyorum. Bayağı bi araştırdım. Benim merak ettiğim Luminesce serisini kullananların yorumları.
Ben de yaklşık 2 aydır fenjilyan krem kullanıyorum.Jeunesse artık bizimle... Kendim ve bizzat yakın arkadaşlarım kullandık. Kırışıklıklar için kesin çözüm.
Kırışıklık, yara ve ameliyat izi, doğum çatlakları için hazırlanmış olan ürünlerin daha bir çok çeşidi var. Başka hiç bir yerde muadili ve benzeri olmayan ürünlerle tanıştığınızda abartmadığımı anlayacaksınız.
YALAN YA DA YANLIŞ HABER YAPIYORUM... ANTİ-AGİNG İLGİ DUYANLARIN BİLMESİ GEREKEN BİR MARKA...