lostangelbeautifulalone Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2016 9 7 15 Kasım 2016 Konu Sahibi lostangelbeautifulalone #1 Merhabalar arkadaşlar kırışıklıklar için kimyasal peeling yöntemini deneyenler var mı ? Glikolik asit peeling önerdi bir arkadaşım ama sonuç olarak bana pek olumlu gelmedi sizlerden deneyenler sonuçları paylaşabilirler mi. şimdiden teşekkürler
Merhabalar arkadaşlar kırışıklıklar için kimyasal peeling yöntemini deneyenler var mı ? Glikolik asit peeling önerdi bir arkadaşım ama sonuç olarak bana pek olumlu gelmedi sizlerden deneyenler sonuçları paylaşabilirler mi. şimdiden teşekkürler
hiram2015 ❤Allahım ikinci meleğimde geliyor çok şükür tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 25 Şubat 2015 2.393 1.396 15 Kasım 2016 Konu Sahibi lostangelbeautifulalone #2 bence fayda etmezzz ben kullandım ama leke için kullanmıştımm aleo vera bitkisi yetiştir çok faydası var ayrıcaa araştır bi derim
bence fayda etmezzz ben kullandım ama leke için kullanmıştımm aleo vera bitkisi yetiştir çok faydası var ayrıcaa araştır bi derim