Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kırımızı Odalar..

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

cherryblossom

Guru
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
1.290
2
Sırada en iddialı renklerden olan kırmızı var..:asigim:

Karanlık odalarda tercih edilmemesi gereken kırmızıya ev dekorasyonmunda en uyan renkler tabi ki beyaz, gri ve siyah.. yeşil ve kaherengi de odayı renklendirmede en yardımcı e uyumlu renklerdendir..

ben kırmızı mutfaklara bayılıyordum ama ev dekarosyonunda çok güzel olmuş canım:asigim:
teşekkürler paylaşım için....a.s.

ay ay ay ..........
kırmızı olsun da üç kuruş fazla olsun cok güzeller
benımde yatak odam we oturma odam tamamen kırmızı sıyah we krem

her renk oda buluruz diyorsun :)))

ama ben en çok lila ve bonibonlara bayıldım
ellerine kollarına sağlık

zaten esim hep der,,sana kalsa butun evi kipkirmizi yaparsin,,,bazi esyalarim kirmizidir,hatta duvarim bile:lepi:kirmiziya bayiliyorum ben,cok guzeller canim......a.s.

her renk oda buluruz diyorsun :)))

ama ben en çok lila ve bonibonlara bayıldım
ellerine kollarına sağlık

evet canım her renk oda buluruz.. istek de yapabilirsiniz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben de lila ve morları en çok seviyorum
ama vintage stili de bambaşkadır benim için:1rolleyes:

bir de ben evin her odasının farklı bir renkte olmasını savunduğum için aslında her renk cezbediyor beni ama dediğim gibi en çok mor ve beyazı seviyorum..:1rolleyes:

zaten esim hep der,,sana kalsa butun evi kipkirmizi yaparsin,,,bazi esyalarim kirmizidir,hatta duvarim bile:lepi:kirmiziya bayiliyorum ben,cok guzeller canim......a.s.

beğenmene sevindim elis:1hug:

bu arad senin avatarın gibi evin de pek seksi anlaşılankaydirigubbakcemile3
avatar acayip hoş kaydirigubbakcemile3:roflol:

İşte benim rengin bu :lepi: Kırmızı beyaz ve siyah üçlüsü kadar sevdiğim başka birşey yok ev dekorasyonunda :asigim:

trakyalı olarak kırmızı ya bayılırım herşeyede yakışıyor kırmızı ,,kırmızı olsun 5 lira fazla olsun:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…