Kırılmış bir ruh nasıl tamir olur

Evet kesinlikle dedikodum dönmüştür.... Pişmanım aslında, ama o ara duygusal Olarak çok boşluktayım annem evden kovmuştu, Bi akrabamın evinde sığıntı gibiydim gerçi ben hep boşluktayım ya... Şimdi annemin evindeyimdd ne oluyor 9 yşndaki çocuğu bana küfretiyor kadın cvp bile vermiyor ... Bi ölsemde kurtulsam

Boyle adamları çok mu arıyorsunuz yahu . Kım begenır hoslanır boyle adamlardan ? Herseyın bır adabı vardır begenmedınse bıle alır karsına efendı gıbı soylersın bu ne ukalalık boyle. Pis herif.

Yani, aileler tanış olduğu için mi böyle oldu acaba, o ara o kadar boşluktayım ki zaten ilk tnştığımıxds bna öyle kötü davranmadı, sonra sonra... Hayır o kadar mutlu olmuştımki onun bunun yanında sığıntı olmam kendi yuvam olur diye, yok be kardeşim olmuyor ... Hiç bir yönden şans yok

Hayatım adam ruhsuz sapın teki bunla mutlu olunur mu yarın evlenınce daha da öküzleşir bu. Insallah daha iyi bir insanla daha mutlu olursun. Herkesın kısmetı bır yerde onu beklıyordur sen hakkında hayırlısını iste sadece.

Seni hayatlarından çıkarmışlar daha neyi düşünüyorsun ki, unutacaksın başka çaren yok

Pek birsey yasamamissiniz zaten bir iki aya adini bile unutursunuz

Daha iyisini bulursunuz olmuyorsa zorlamamak lazim zaten anlattiklarinizdan anladigim kadariyla pek öyle duzgun karakterde birine benzemiyor sizi uzerdi gibi. Siz bu kisiye bence gercek anlamda asikta degilsiniz o yuzden unutmaniz cok zor olmayacak diye dusunuyorum. Size deger veren seven biriyle birlikte olun mutlu olun gerek yok hayatimizda boyle adamlara

Sevgi sefkat istiyorsunuz anladigim kadariyla ama ilgi kirintilariyla yetinmeye bile razi olmussunuz. Size bu sekilde davranmalari gucunuze gitmis. Yapilacak tek sey birsey yapmamak. Ruhunuza aci cektirmeyin daha fazla. Siz o kisiye deger verdiginiz icin aci cekiyorsunuz. Hersey kafanizda bitiyor. Ona anlam katan sizsiniz. Anlam vermeyi biraktiginizda nasil unuturum demenize bile gerek kalmadan disaridaki herhangi bir insan gibi olur gozunuzde. Kendinizi sevin artik ya. Bu kadar da kendinize zulmetmeyin 5 para etmez birisi icin.