kırıldımm..

Bende anlamıyorum neden böyle yaptı. Normalde çok ince düşünceli biridir aynı mahalledeyiz bitek bana karşı değil herkese karşı öyledir.
Altı aydır nişanlıyın ilk defa kırdı. Herkes ilk diye niye susuyosun diyo haklılarda
Şöyle bişey var
Bu konu yüzünden tartışma çıkıcak çünkü beni cidden kırdı. Ama ailesinin yanındayken değil onların aramızdaki mevzuya müdahil olmalarını istemiyorum
Bence de en dogrusunu yapiyorsun. Donene kadar sakinligini koru ama hic bisey olmamis gibi ona yazan, hal hatir eden sen olma. Uzak ve ilgisiz dur. Gelince o sana ulassin. Bakalim mantikli bir aciklamasi var mi? Olsa bile kirildigini cok net belirt. En kotusu guvenini sarsmasi, sozunun degerini dusurmesi, bunu bilsin. He bundan sonra planimi sensiz yapmayi da bilirim mesajini verin. Tur dedigin ne ki, ozeli var bunlarin her hafta sonu. Atla gez arkadaslarinla, fotolardan ogrensin nerede oldugunu.

Ayy sakinliğine hayran oldum. Hep özenmişimdir sinirini kırgınlığını uygun bir zamana kadar dizginleyen insanlara. Hesabını ailesinin yanında sormaman bekleyebilmen büyük olgunluk helal olsun gerçekten.
Ama döndükten sonra mutlaka hesabını sor bildiğin ayıp etmiş.
Ben bu kadar sakin kalamaz arkadaşı var annesi var demezdim yanında valla. Sıkı kavga çıkarırdım işi de büyütürdüm.
Keşke bende biraz böyle sinirini makul zamanlarda sakince konuşabilen bir insan olsam ya.

Bence de en dogrusunu yapiyorsun. Donene kadar sakinligini koru ama hic bisey olmamis gibi ona yazan, hal hatir eden sen olma. Uzak ve ilgisiz dur. Gelince o sana ulassin. Bakalim mantikli bir aciklamasi var mi? Olsa bile kirildigini cok net belirt. En kotusu guvenini sarsmasi, sozunun degerini dusurmesi, bunu bilsin. He bundan sonra planimi sensiz yapmayi da bilirim mesajini verin. Tur dedigin ne ki, ozeli var bunlarin her hafta sonu. Atla gez arkadaslarinla, fotolardan ogrensin nerede oldugunu.
Benimde anlatmak istediğim bu şuan yazmıyorum geldiğindede yazmayacam o zaten yazar biliyorum

Normalde çok neşeli biriyim hemen anlar bişey olduğunu
Ben zaten konuşucam anlatıcam yaptığının yanlış olduğunu

Biz bi çiftiz o artık tek degil bunu anlaması lazım.. yakında düğünümüz var ve bende baştan bişeylerin önüne geçmem gerektiğini biliyorum

Ayy sakinliğine hayran oldum. Hep özenmişimdir sinirini kırgınlığını uygun bir zamana kadar dizginleyen insanlara. Hesabını ailesinin yanında sormaman bekleyebilmen büyük olgunluk helal olsun gerçekten.
Ama döndükten sonra mutlaka hesabını sor bildiğin ayıp etmiş.
Ben bu kadar sakin kalamaz arkadaşı var annesi var demezdim yanında valla. Sıkı kavga çıkarırdım işi de büyütürdüm.
Keşke bende biraz böyle sinirini makul zamanlarda sakince konuşabilen bir insan olsam ya.
Sabah yazsaydım yada arasaydım hem ailesinin bu kırgınlıktan haberi olcaktı ki istemiyorum bilmelerini hemde yüzyüze konuşmak kadar etkili olmayacağı için sustum
Konuştuğum zamanki tepkisi ve ne açıklayacağı çok önemli

X