kırıldımm..

Nasil yani suan yoldalar mi hep beraber edirneye mi gidiyolar. Ve sana hala hicbisey soylemedi oyle mi yuh yaa. Ben olsam coktan hesap sormustum. Ustelik annesi arkadasi kendisi baska kim var onlarla giden diger kisi kim?

Ailesinin yanındaykende tartışmak istemiyorum. Çünkü annesine falan yansımasını istemiyorum.

Şuan yoldalar sinan annesi ve o gidiyolar
nasil ya saka mi bu? Su an Edirneye mi gidiyorlar?? Ve sensiz
Cidden benim bile sinirlerim bozuldu. Sakin arama onu sakin. Bana soz verecek ama hicbir sey soylemeden ailesiyle Edirneye gidecek,pesss

Ben bu konuda ona hiçbişey demeyeceğim demedim sadece bana göre uygun zamanda söyleyeceğm

Ilerde tekrarlamaması için konuşucam
Tekrarlarsa tavrım şuanki gibi olmayacak bunu biliyorum

Ilerde tavrini koyma arabadan indikten sonra arayip tavrini koy. Yoksa arkadaslarin da dedigi gibi alisir hep yapar. Burnundan getir onun bu olayi..
Konusurum Bi daha yapmaz diyorsun ama erkekler oyle degil kuzum. Tavrini koymazsan umursamazlar.. Bu basit bir olay degil sonucta..

Ben cok kirilirdim ve hemen belli ederdim. Size soz verip sonra arkadasini goturuyor. Sizde artik aileden biri sayilirsiniz.
Annemlere söyleyemedim gittiğini çünkü hani birlikte gitcektiniz diyecekler

Ben bu konuda ona hiçbişey demeyeceğim demedim sadece bana göre uygun zamanda söyleyeceğm

Ilerde tekrarlamaması için konuşucam
Tekrarlarsa tavrım şuanki gibi olmayacak bunu biliyorum
Şimdi açma zaten yolculuk ediyorlarmış dönüşte nasilsa goruseceksin biraz mesafeli davran hepsi senin kırıldığını anlasin canim özellikle de kvaliden anlasin onun yaptığı daha buyuk terbiyesizlik en azindan kendi gitmeyebilirdi nisanlina benim ne isim var esmayla git sen diyebilirdi

Hiç arama onlar utansin seni arasin

Haklısınız baştan konuşmam gerekir
Zaten susup kendimi hırpalayamam böyle bi yapım yok

Annemlere söyleyemedim gittiğini çünkü hani birlikte gitcektiniz diyecekler
Ama sonuçta bu ortaya çıkacak annenler yaptiginin ne kadar ayip olduğunu düşüncekler kvaliden soyler annene biz edirneye geziye gittik ailecek diye

Kv kendince benim tarafımda.oldu sinan gelmesin esma gelsin dedi ama başka bişey bulunulabilirdi
Benim asıl taktığım nişanlım hem birlikte gitcez diyo ama kendi gidiyo ve bana açıklama yapmıyo

Nasil yani suan yoldalar mi hep beraber edirneye mi gidiyolar. Ve sana hala hicbisey soylemedi oyle mi yuh yaa. Ben olsam coktan hesap sormustum. Ustelik annesi arkadasi kendisi baska kim var onlarla giden diger kisi kim?
Evet bişey söylemedim çünkü tartışma olacak ve ailesinin yanındayken tartışmak istemiyorum biz aynı mahalledeyiz ailesi karışsın istemiyorum
Otobüsle gidiyolar
Mesele kiminle gittiği degil banna söylememesi bi açıklama yapmaması

Kv kendince benim tarafımda.oldu sinan gelmesin esma gelsin dedi ama başka bişey bulunulabilirdi
Benim asıl taktığım nişanlım hem birlikte gitcez diyo ama kendi gidiyo ve bana açıklama yapmıyo
Şöyle bişey de olmuş olabilir nisanlin ailesine seninle gidecegini hic söylememiş olabilir ogun arabadayken kvn pat diye senin gelmeni istemiş olabilir
Benim anladigim nisanlinin ailesine senin geziye gitmenden bahsetmedigi

Şöyle bişey de olmuş olabilir nisanlin ailesine seninle gidecegini hic söylememiş olabilir ogun arabadayken kvn pat diye senin gelmeni istemiş olabilir
Benim anladigim nisanlinin ailesine senin geziye gitmenden bahsetmedigi
Bilemiyorum belkide öyledir
Sorcam ona

pekı olay soyle olabılır mı??? nısanlınız sızınle gıdecegını annesıne soylerse annenısının kıskanacagıı dusunur ve arkadası Sınanla gıdecegını soyler ona...ve kayınvalıdede sısın gıdecegınızı bılmeden arabada o yorumu yapar
sızı göturmeyecek olsa neden alsın kı kımlık numaralarınızı

Böyle olamaz çünkü anneside bizimle gelcekti

Napiyosun diye mesaj attiginda ne diyo. Yuzsuz yuzsuz biz edirneye gidiyoruz mu diyo hic oturuyorum nu diyo. Sen de bi ara edirneye topla arkadaslarini beraber git onu cagirma bile

Şaka mı bu konu? Sana söz veriyor, gitmeyi istediğini çok iyi biliyor ve sana hiç bir açıklama yapmadan şu an kensi Edirne'ye gidiyor? Sen de ilk defa yaptı diye tepkisizsin? Her yaptığına ilk defa yaptı nasılsa dersen işin iş senin. Bu ne düşüncesizlik sana nasıl 'seni götüremiyorum biz gidiyoruz' bile demez. Bu ne sevgi bu ne aşk. Ben inanamadım yani.

Benim anlamadigim, Edirne fikri sizden cikti, oncesinde nisanlinizin boyle bir plani yoktu degil mi?
Size soz verdi bir sekilde halledicegim diye.
Ama sizi arkada birakip, sizin istediginiz yere annesi ve arkadasiyla mi gidiyor? Oyleyse dusuncesizligi gectim, resmen arkadan is cevirmek bu. Sanki beraber gitmenizi uygun gormemis ama fikir hosuna gittigi icin kendi gitmis gibi.

Bende anlamıyorum neden böyle yaptı. Normalde çok ince düşünceli biridir aynı mahalledeyiz bitek bana karşı değil herkese karşı öyledir.
Altı aydır nişanlıyın ilk defa kırdı. Herkes ilk diye niye susuyosun diyo haklılarda
Şöyle bişey var
Bu konu yüzünden tartışma çıkıcak çünkü beni cidden kırdı. Ama ailesinin yanındayken değil onların aramızdaki mevzuya müdahil olmalarını istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…