- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasil ya saka mi bu? Su an Edirneye mi gidiyorlar?? Ve sensizAilesinin yanındaykende tartışmak istemiyorum. Çünkü annesine falan yansımasını istemiyorum.
Şuan yoldalar sinan annesi ve o gidiyolar
Ben bu konuda ona hiçbişey demeyeceğim demedim sadece bana göre uygun zamanda söyleyeceğm
Ilerde tekrarlamaması için konuşucam
Tekrarlarsa tavrım şuanki gibi olmayacak bunu biliyorum
Ben cok kirilirdim ve hemen belli ederdim. Size soz verip sonra arkadasini goturuyor. Sizde artik aileden biri sayilirsiniz.
Annemlere söyleyemedim gittiğini çünkü hani birlikte gitcektiniz diyeceklerBilerek olmayabilir ama dusuncesizlik etmiş
Bi açıklamada bulunabilirdi kızı hem heveslendiriyo son güne kadar
Tc sini aliyo biz arabamizla gideriz diyo esma ailesinede söylemiştir ben nisanlimla geziye gidecem diye onlara karşıda mahcup olmuştur
Şimdi açma zaten yolculuk ediyorlarmış dönüşte nasilsa goruseceksin biraz mesafeli davran hepsi senin kırıldığını anlasin canim özellikle de kvaliden anlasin onun yaptığı daha buyuk terbiyesizlik en azindan kendi gitmeyebilirdi nisanlina benim ne isim var esmayla git sen diyebilirdiBen bu konuda ona hiçbişey demeyeceğim demedim sadece bana göre uygun zamanda söyleyeceğm
Ilerde tekrarlamaması için konuşucam
Tekrarlarsa tavrım şuanki gibi olmayacak bunu biliyorum
Haklısınız baştan konuşmam gerekirIlerde tavrini koyma arabadan indikten sonra arayip tavrini koy. Yoksa arkadaslarin da dedigi gibi alisir hep yapar. Burnundan getir onun bu olayi..
Konusurum Bi daha yapmaz diyorsun ama erkekler oyle degil kuzum. Tavrini koymazsan umursamazlar.. Bu basit bir olay degil sonucta..
Ama sonuçta bu ortaya çıkacak annenler yaptiginin ne kadar ayip olduğunu düşüncekler kvaliden soyler annene biz edirneye geziye gittik ailecek diyeAnnemlere söyleyemedim gittiğini çünkü hani birlikte gitcektiniz diyecekler
Kv kendince benim tarafımda.oldu sinan gelmesin esma gelsin dedi ama başka bişey bulunulabilirdiŞimdi açma zaten yolculuk ediyorlarmış dönüşte nasilsa goruseceksin biraz mesafeli davran hepsi senin kırıldığını anlasin canim özellikle de kvaliden anlasin onun yaptığı daha buyuk terbiyesizlik en azindan kendi gitmeyebilirdi nisanlina benim ne isim var esmayla git sen diyebilirdi
Hiç arama onlar utansin seni arasin
Kesin söyler çünkü aynı mahalledeyizAma sonuçta bu ortaya çıkacak annenler yaptiginin ne kadar ayip olduğunu düşüncekler kvaliden soyler annene biz edirneye geziye gittik ailecek diye
Evet bişey söylemedim çünkü tartışma olacak ve ailesinin yanındayken tartışmak istemiyorum biz aynı mahalledeyiz ailesi karışsın istemiyorumNasil yani suan yoldalar mi hep beraber edirneye mi gidiyolar. Ve sana hala hicbisey soylemedi oyle mi yuh yaa. Ben olsam coktan hesap sormustum. Ustelik annesi arkadasi kendisi baska kim var onlarla giden diger kisi kim?
Şöyle bişey de olmuş olabilir nisanlin ailesine seninle gidecegini hic söylememiş olabilir ogun arabadayken kvn pat diye senin gelmeni istemiş olabilirKv kendince benim tarafımda.oldu sinan gelmesin esma gelsin dedi ama başka bişey bulunulabilirdi
Benim asıl taktığım nişanlım hem birlikte gitcez diyo ama kendi gidiyo ve bana açıklama yapmıyo
Bilemiyorum belkide öyledirŞöyle bişey de olmuş olabilir nisanlin ailesine seninle gidecegini hic söylememiş olabilir ogun arabadayken kvn pat diye senin gelmeni istemiş olabilir
Benim anladigim nisanlinin ailesine senin geziye gitmenden bahsetmedigi
Merhaba kızlarr
Hemen konuya gireyim çünkü içimde tutamıyorum.
6 aylık nişanlıyım ve çok şükür nazar değmesin diye dua ettiğim bi ilişkimiz varr
Ramazan diye belediye edirne turları düzenliyo Bende gitmek istiyodum kuzenlerim teyzem kardeşim hep birlikte.Ama tam mesai bitimiydi ben yazılamadım.
Nişanlıma söyledim ben ayarlıcam dedi olmadı onlar otobüsle gider biz arkadan arabayla gideriz dedi tamam dedim.
Geçen gün aradı kardesimle benim kimlik numaralarımızı aldı edirneye gitmek için..nasıl mutluyum gidicez birlikte diye
Dün akşam ablama götürüyodu beni anneside vardı arabada annesi dediki nisanlıma edirneye Giderken bi kisilik yere sinanı almada esma gelsin dedi ben bişey diyemedim o an ama annesinden öğreniyorum gideceğini
Mahremim yok bide kardeşimsiz göndermeyebilirler diye düşünmüş olabilir ama esma biz gidiyoruz yer yok yada mahremin yok yada izin vermezler diye sana gel demiyorum demesi gerekmezmiydi
Madem bana bişey demeden gitcen niye benden kimlik numaramı istiyosun niye arabayla gideriz diyosun
Edirneye bensiz ailesiyle gitmesine değil bana hiçbişey dememesine kırıldım
Şimdi yolda morali bozulmasın diye yazmadım bişey buraya yazdım
Böyle olamaz çünkü anneside bizimle gelcektipekı olay soyle olabılır mı??? nısanlınız sızınle gıdecegını annesıne soylerse annenısının kıskanacagıı dusunur ve arkadası Sınanla gıdecegını soyler ona...ve kayınvalıdede sısın gıdecegınızı bılmeden arabada o yorumu yapar
sızı göturmeyecek olsa neden alsın kı kımlık numaralarınızı
Napiyosun diye mesaj attiginda ne diyo. Yuzsuz yuzsuz biz edirneye gidiyoruz mu diyo hic oturuyorum nu diyo. Sen de bi ara edirneye topla arkadaslarini beraber git onu cagirma bileEvet bişey söylemedim çünkü tartışma olacak ve ailesinin yanındayken tartışmak istemiyorum biz aynı mahalledeyiz ailesi karışsın istemiyorum
Otobüsle gidiyolar
Mesele kiminle gittiği degil banna söylememesi bi açıklama yapmaması
Bende anlamıyorum neden böyle yaptı. Normalde çok ince düşünceli biridir aynı mahalledeyiz bitek bana karşı değil herkese karşı öyledir.Benim anlamadigim, Edirne fikri sizden cikti, oncesinde nisanlinizin boyle bir plani yoktu degil mi?
Size soz verdi bir sekilde halledicegim diye.
Ama sizi arkada birakip, sizin istediginiz yere annesi ve arkadasiyla mi gidiyor? Oyleyse dusuncesizligi gectim, resmen arkadan is cevirmek bu. Sanki beraber gitmenizi uygun gormemis ama fikir hosuna gittigi icin kendi gitmis gibi.