kırıldımm..

O sizin gitmek istediğiniz yerde sizsiz mutlu ama siz onu huzursuz etmemek için susuyorsunuz öyle mi? Arkadaşlarım bana iyi niyetlisin derdi ama sizden sonra iyi niyetli olduğumu düşünmüyorum.
Onu tanıyorum o yüzden böyle davranıyorum
Çünkü bensiz yemek yese dayanamaz arar ya bana getirir yada birlikte gideriz
Ilk defa beni düşünmeden bensiz gitti.

Evet arabadayken arama lutfen. Allah korusun bir akrabamiz esiyle telefonda konusurken feci bir kaza geçirip vefat etti.
O yuzden arama yoldayken falan.

Evet Esmacim, yaptigi cok ayip. Acaba annesine mi oyle soylemis? Belki annesinin haberi olmasin diye Esma'yla degil de Sinan'la gidecegini soylemistir.. ??

O zaman bana sadece kırılmakta haklısınız demekten başka çare kalmıyor.

Şuan yolda ve ailesinin yanında o yüzden bişey söylemedim. Ama döndüğünde konuşucam onunla çünkü kendimi iyi hissetmiyorum

Yani şimdi gitti oylemi kirildiginizi ona hissttirmediniz aman morali bozulmasin gezisi iyi gecsin diye düşünüyorsun

Kusura bakmada çok iyi niyetlisin ilk defa yapan senin sessizliğini tepkisiz kaldığını gorunce ilerde de yapar

edit: bu konuda tecrubeliyim tekrar yapacagina eminim

Istemiyorsun ama kırıldığını belli etmelisin. Bu ilk hareketi olabilir ama zamanla senin sessiz kaldığını görünce katlanarak artabilir.

Şuan yolda ve ailesinin yanında o yüzden bişey söylemedim. Ama döndüğünde konuşucam onunla çünkü kendimi iyi hissetmiyorum
Canım kusura bakma gerçekten çok iyi niyetlisin. En azından nişanlın sana sen ona tepki koymadan önce "biliyorum seni heveslendirdim ama işler böyle gelişti. Sensiz gitmek içime sinmiyor ama sana söz seni başka bir zaman götüreceğim" diyebilirdi. En kötüsü sana hiç açıklama yapmamış olması.

Ailesinin yanındaykende tartışmak istemiyorum. Çünkü annesine falan yansımasını istemiyorum.

Şuan yoldalar sinan annesi ve o gidiyolar

nişanlilar sonucta neden annesine farklı soylesin ki ? Ara karıştırıcı gibi hissettim kendimi su yorumu yazınca

Mahrem olayini anlayabilen var mi beni aydinlatsa valla kafam basmadi

Istemiyorsun ama kırıldığını belli etmelisin. Bu ilk hareketi olabilir ama zamanla senin sessiz kaldığını görünce katlanarak artabilir.
Kırıldığımı zaten kendisine söyleyecem ama uygun zamanda.
Hatasını anlaması lazım. Bu ilk oldu diye sakinim

Canim bunlar ufak şeyler. Bilerek seni kırmaz nisanlin
Bilerek olmayabilir ama dusuncesizlik etmiş

Bi açıklamada bulunabilirdi kızı hem heveslendiriyo son güne kadar

Tc sini aliyo biz arabamizla gideriz diyo esma ailesinede söylemiştir ben nisanlimla geziye gidecem diye onlara karşıda mahcup olmuştur

Hani demişsin ya ilk defa böyle bir şey olduğu için sorun çıkarmadım diye, heh işte ilk defa olduğunda bile tepkini koy ki 2. defa olmasın.

Ayrıca bence bu çok kırıcı bir durum. Önce heveslendirip sonrasında bir açıklama bile yapmadan seni plan dışı bırakmasının ve üstelik bunu da kendisinden bile değil müstakbel kayınvalidenden öğrenmenin çok da anlayışla karşılanacak bir yanı yok bence.

Ben bu konuda ona hiçbişey demeyeceğim demedim sadece bana göre uygun zamanda söyleyeceğm

Ilerde tekrarlamaması için konuşucam
Tekrarlarsa tavrım şuanki gibi olmayacak bunu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…