Onu tanıyorum o yüzden böyle davranıyorumO sizin gitmek istediğiniz yerde sizsiz mutlu ama siz onu huzursuz etmemek için susuyorsunuz öyle mi? Arkadaşlarım bana iyi niyetlisin derdi ama sizden sonra iyi niyetli olduğumu düşünmüyorum.
O zaman bana sadece kırılmakta haklısınız demekten başka çare kalmıyor.Onu tanıyorum o yüzden böyle davranıyorum
Çünkü bensiz yemek yese dayanamaz arar ya bana getirir yada birlikte gideriz
Ilk defa beni düşünmeden bensiz gitti.
Şuan yolda ve ailesinin yanında o yüzden bişey söylemedim. Ama döndüğünde konuşucam onunla çünkü kendimi iyi hissetmiyorumTeşekkürler ya degilse mahremi kim onu anlayamistim
Konularinizi anlaşılır bu şekilde yazin lutfen
Esma ben senin yerinde olsam kesinlikle tavrimi koyarım sensiz plan yapiyo çok istedigini bildigi halde senin olmadigin bi gezi duzenliyo nisanliniz size sağ gosterip soldan vurmuş sen hala bisey demedim diyorsun
Tavrini koyki anlasin bi daha haber vermeden yapmasin böyle terbiyesizlik
Yani şimdi gitti oylemi kirildiginizi ona hissttirmediniz aman morali bozulmasin gezisi iyi gecsin diye düşünüyorsunOnu tanıyorum o yüzden böyle davranıyorum
Çünkü bensiz yemek yese dayanamaz arar ya bana getirir yada birlikte gideriz
Ilk defa beni düşünmeden bensiz gitti.
Canım kusura bakma gerçekten çok iyi niyetlisin. En azından nişanlın sana sen ona tepki koymadan önce "biliyorum seni heveslendirdim ama işler böyle gelişti. Sensiz gitmek içime sinmiyor ama sana söz seni başka bir zaman götüreceğim" diyebilirdi. En kötüsü sana hiç açıklama yapmamış olması.Şuan yolda ve ailesinin yanında o yüzden bişey söylemedim. Ama döndüğünde konuşucam onunla çünkü kendimi iyi hissetmiyorum
Ailesinin yanındaykende tartışmak istemiyorum. Çünkü annesine falan yansımasını istemiyorum.Evet arabadayken arama lutfen. Allah korusun bir akrabamiz esiyle telefonda konusurken feci bir kaza geçirip vefat etti.
O yuzden arama yoldayken falan.
Evet Esmacim, yaptigi cok ayip. Acaba annesine mi oyle soylemis? Belki annesinin haberi olmasin diye Esma'yla degil de Sinan'la gidecegini soylemistir.. ??
Evet arabadayken arama lutfen. Allah korusun bir akrabamiz esiyle telefonda konusurken feci bir kaza geçirip vefat etti.
O yuzden arama yoldayken falan.
Evet Esmacim, yaptigi cok ayip. Acaba annesine mi oyle soylemis? Belki annesinin haberi olmasin diye Esma'yla degil de Sinan'la gidecegini soylemistir.. ??
Muhtemelen birinci derece akraba yok aralarında. Onu demek istedi. Bu bana saçma geliyor ama inanç meselesi saygı duyuyorum.Mahrem olayini anlayabilen var mi beni aydinlatsavalla kafam basmadi
Kırıldığımı zaten kendisine söyleyecem ama uygun zamanda.Istemiyorsun ama kırıldığını belli etmelisin. Bu ilk hareketi olabilir ama zamanla senin sessiz kaldığını görünce katlanarak artabilir.
Canim bunlar ufak şeyler. Bilerek seni kırmaz nisanlin
Ben onu tanıyorum beni kırmak en son isteyeceği şey ama biraz düşüncesiz davrandı
Hmm simdi anladimMuhtemelen birinci derece akraba yok aralarında. Onu demek istedi. Bu bana saçma geliyor ama inanç meselesi saygı duyuyorum.
Bilerek olmayabilir ama dusuncesizlik etmişCanim bunlar ufak şeyler. Bilerek seni kırmaz nisanlin
Ben bu konuda ona hiçbişey demeyeceğim demedim sadece bana göre uygun zamanda söyleyeceğmYani şimdi gitti oylemi kirildiginizi ona hissttirmediniz aman morali bozulmasin gezisi iyi gecsin diye düşünüyorsun
Kusura bakmada çok iyi niyetlisin ilk defa yapan senin sessizliğini tepkisiz kaldığını gorunce ilerde de yapar
edit: bu konuda tecrubeliyim tekrar yapacagina eminim