Yaa çok sıcağı sıcağına yazdım anlatamamış olabilirim kusura bakmaHiçbir şey anlamadım. Sinan kim Esra kim?
Belediyeye kayıt yaptırmak içinkimlik no neden lazımdı??
Sinan arkadaşı bi kişilik yerde o gidiyo.Sinan kardeşiniz galiba sizinle birlikte annesini de götürüyormuş sanırım, bir kişilik yer kalmış. sizzde kardeşimsiz gidemem diyorsunuz, annesinin geleceğini niye bana söylemedi diyorsunuz, doğru mu anladım.
Sinan arkadaşı bi kişilik yerde o gidiyo.
Mesele sinanın gitmesi yada beni götürmemesi değil hiç bi açıklama yapmaması
Beni ilk defa kırdı.Tamam birkaç kere okudum öyle anladım konuyu. Yaptığı ayıp. Ayrıca sen o üzülmesin yolda morali bozulmasın diye mesaj yazmıyorsun ama o senin üzülü kırılmanı hiç umursamanış söyleyeyim. Benim sevgilim beni umutlandıracak, sonra da benim çok gitnek istediğim yere kendi ailesiyle gidecek, planlarında benim olmamam yetmezmiş gibi ben bunu annesinden öğreneceğim ve benim gitmek istediğim yere bensiz gidecek ben o üzülmesin diye mesaj bile yazmayacağım! Çok anlayışlı hatta kusura bakmayın biraz saf gördüm sizi. Daha nilanlılık evresinde böyle davranan biri ilerde neler yapar bilemedim. Bence mesaj yazın. Kırıldığınızı sizi üzdüğünü bilmeli. Sizin gitmek istediğiniz yere sizsiz gitmek nasıl içine sinmiş ben bilemedim. Sizi sevdiğinden emin misiniz?
O sizin gitmek istediğiniz yerde sizsiz mutlu ama siz onu huzursuz etmemek için susuyorsunuz öyle mi? Arkadaşlarım bana iyi niyetlisin derdi ama sizden sonra iyi niyetli olduğumu düşünmüyorum.Beni ilk defa kırdı.
Şuan ona söylemem sadece onu huzursuz eder başkada bişey elime geçmez. bu saflık değil sadece bu ilkti ve normalde böyle biri değil o yüzden bişey demedim henüz.
Beni sevdiğine eminim ama bu yaptığını neyle açıklıyor merak
Teşekkürler ya degilse mahremi kim onu anlayamistimKızlar anladığım kadarıyla özet geçeyim. Bir kişilik yer var, nişanlısı esma yerine sinanı götürüyor. Ve esma nişanlısının onu götürmeyeceğini kvnin sinan yerine esma gelsin demesiyle öğreniyor. Kısaca Esma'yı seni götüreceğim diye heveslendiriyor ama kızı götürmediği gibi kendi gidiyor annesi ve arkadaşıyla. Ve Esma bunu kv den öğreniyor.