kırıldımm..

esmaa_m

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
629
299
32
Merhaba kızlarr
Hemen konuya gireyim çünkü içimde tutamıyorum.
6 aylık nişanlıyım ve çok şükür nazar değmesin diye dua ettiğim bi ilişkimiz varr
Ramazan diye belediye edirne turları düzenliyo Bende gitmek istiyodum kuzenlerim teyzem kardeşim hep birlikte.Ama tam mesai bitimiydi ben yazılamadım.
Nişanlıma söyledim ben ayarlıcam dedi olmadı onlar otobüsle gider biz arkadan arabayla gideriz dedi tamam dedim.
Geçen gün aradı kardesimle benim kimlik numaralarımızı aldı edirneye gitmek için..nasıl mutluyum gidicez birlikte diye
Dün akşam ablama götürüyodu beni anneside vardı arabada annesi dediki nisanlıma edirneye Giderken bi kisilik yere sinanı almada esma gelsin dedi ben bişey diyemedim o an ama annesinden öğreniyorum gideceğini
Mahremim yok bide kardeşimsiz göndermeyebilirler diye düşünmüş olabilir ama esma biz gidiyoruz yer yok yada mahremin yok yada izin vermezler diye sana gel demiyorum demesi gerekmezmiydi
Madem bana bişey demeden gitcen niye benden kimlik numaramı istiyosun niye arabayla gideriz diyosun
Edirneye bensiz ailesiyle gitmesine değil bana hiçbişey dememesine kırıldım
Şimdi yolda morali bozulmasın diye yazmadım bişey buraya yazdım

Hiçbir şey anlamadım. Sinan kim Esma kim? Demiştim ama esma sizsiniz sanırım. Sinan kim?

sinan kaynı galiba esma da kendsi
edit: msjı benden hemen önce yazmış..
sana umudu veren kendisi teklifi yapan kendisi yaptıgı saçma ve kırıcı

Sinan kardeşiniz galiba sizinle birlikte annesini de götürüyormuş sanırım, bir kişilik yer kalmış. sizzde kardeşimsiz gidemem diyorsunuz, annesinin geleceğini niye bana söylemedi diyorsunuz, doğru mu anladım.

Tamam birkaç kere okudum öyle anladım konuyu. Yaptığı ayıp. Ayrıca sen o üzülmesin yolda morali bozulmasın diye mesaj yazmıyorsun ama o senin üzülü kırılmanı hiç umursamanış söyleyeyim. Benim sevgilim beni umutlandıracak, sonra da benim çok gitnek istediğim yere kendi ailesiyle gidecek, planlarında benim olmamam yetmezmiş gibi ben bunu annesinden öğreneceğim ve benim gitmek istediğim yere bensiz gidecek ben o üzülmesin diye mesaj bile yazmayacağım! Çok anlayışlı hatta kusura bakmayın biraz saf gördüm sizi. Daha nilanlılık evresinde böyle davranan biri ilerde neler yapar bilemedim. Bence mesaj yazın. Kırıldığınızı sizi üzdüğünü bilmeli. Sizin gitmek istediğiniz yere sizsiz gitmek nasıl içine sinmiş ben bilemedim. Sizi sevdiğinden emin misiniz?

Sinan arkadaşı bi kişilik yerde o gidiyo.
Mesele sinanın gitmesi yada beni götürmemesi değil hiç bi açıklama yapmaması

Kızlar anladığım kadarıyla özet geçeyim. Bir kişilik yer var, nişanlısı esma yerine sinanı götürüyor. Ve esma nişanlısının onu götürmeyeceğini kvnin sinan yerine esma gelsin demesiyle öğreniyor. Kısaca Esma'yı seni götüreceğim diye heveslendiriyor ama kızı götürmediği gibi kendi gidiyor annesi ve arkadaşıyla. Ve Esma bunu kv den öğreniyor.

Beni ilk defa kırdı.
Şuan ona söylemem sadece onu huzursuz eder başkada bişey elime geçmez. bu saflık değil sadece bu ilkti ve normalde böyle biri değil o yüzden bişey demedim henüz.
Beni sevdiğine eminim ama bu yaptığını neyle açıklayacak merak ediyorum

Son düzenleme:
O sizin gitmek istediğiniz yerde sizsiz mutlu ama siz onu huzursuz etmemek için susuyorsunuz öyle mi? Arkadaşlarım bana iyi niyetlisin derdi ama sizden sonra iyi niyetli olduğumu düşünmüyorum.

Aboo nasil sakin kaldın ben olsam olay cikarmistim hem heveslendir hem baska plan yap oldu gülüm. Ilk kez oluyor demissin bi yorumda devami olmayacagi anlamina gelmiyor. Konusup tavrını koy derim. Yaptığı cok ayıp

Teşekkürler ya degilse mahremi kim onu anlayamistim

Konularinizi anlaşılır bu şekilde yazin lutfen

Esma ben senin yerinde olsam kesinlikle tavrimi koyarım sensiz plan yapiyo çok istedigini bildigi halde senin olmadigin bi gezi duzenliyo nisanliniz size sağ gosterip soldan vurmuş sen hala bisey demedim diyorsun

Tavrini koyki anlasin bi daha haber vermeden yapmasin böyle terbiyesizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…