• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırılan tırnaklara SON !!

nySsia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
79
0
86
34
İzmir
Arkadaşlar kendimi bildim bileli tırnaklarımı uzatamam.
Tam uzatıyorum derken biri beni hep yarı yolda bırakıverdi.
Ama çaresini artık bulduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum :dance:

TENTÜRDİYOT yani günümüzde BATİCON mu neymiş.
kulak temizle çubuğunu tentürdiyot'a batırın ve tırnaklarınıza yedirin tabi bu işlemi gece yatarken yapın sabaha kadar kalsın tırnaklarınızda.
sabah kalktığınızda farkı göreceksiniz !!
tırnaklarınızda tentürdiyot olmıcak,tırnağınız hepsini çekmiş olacak ve eskiden de güçlü olacaaakkkk.

sarartmıyosa ben de denerim . sarartıyo mu ? uzaması ne kadar sürede nasıl oluyo ?

Bayanlar kusura bakmayın cevap yazmakta geciktim çünkü hesabıma giremiyodum onu düzeltip hemen geldim.

TIRNAKLARINIZ ZATEN TENTÜRDİYOTU SÜRÜNCE SARARIYOR AMA SABAHA KADAR TIRNAKLARINIZ ONU EMİYOR VE BEMBEYAZ OLUYOR YİNE TIRNAKLARINIZ YANİ ESKİ RENGİNE GERİ DÖNÜYOR.

kalıcı bir sararma olmaz.hem emer yıkayınca zaten geçer. ben baticonu çoğu yerde kullanırım((:
ameliyata bile girerken boydan boya baticona yatırıyorlar adamı ((:
bende deneyeyim bakalımm.saol bilgilendirdiğin için..

hiç duymamıştım :sm_confused:
teşekkürler

emin olamadım pek sanki tırnağın yapısını bozarmış gibi geldi duyunca...hani böyle tırnakların üzerinde kalın kalın çizgiler çıkıyor ya...:(
işe yarasa ne güzel olur aslında..

bende denicem merak ettim.. bi tırnağım kırıldı bayağıda yuakrıdan takılıyo heryere bantlıyorum ya:((

çok merak ettim. benim de bazen çok derinden kırılıyor. bunu deniycem.
Tendürdiyot ne zaman isim değiştirdi?

ay aynen ya tam uzatıyorum hepsi aynı boya geliyor ayakkabı giyerken bile bazen elim takılıyor kırılıveriyor:çok üzgünüm: denicem bunu bakalım inş. kırılmazz

E evde var bu :52: Hemen deniyorum, daha önceden de duymustum zaten iyi geldigini :66: Ben de cok dertliyim tirnaklardan. Belli bi boydan sonra asla uzamazlar, kirilirlar hep. Umarim ise yarar paylasim ici tesekkürler :71:

deniycem..umarm doğru söylüyosundur yan etki yapmasın inş.

benimde her daim derdim tırnak kırılması.. tek bir tırnakla bunu denemye başlıcam ama ne kadar süre uygulamamız gerekiyor bu kürü :26:

Back