Kırılan tırnaklar

Damlan

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
16
0
6
İstanbul
Kızlar benim tırnaklarım çok dayanıksız, çok çabuk kırılıyor. Zaten tırnaklarımı çok fazla uzaten birisi değilim ama uzatmaya başlayınca da hemen kırılıyor. Kırılmaması için herhangi bir şey bilen varsa yardımcı olabilir mii teşekkür ederim :)

merhabalar

limonu sıkıp ıcıne aspırın koy erit ve tırnaklarını ıcınde bekletıyorsun
farkını görüyorsun :)
haftada 2 kez yap bence sonra duruma göre azaltırsın

Benimde tırnaklarım çok kırılıyor doğru düzgün uzatamıyorum o yüzden. Belli markaların tırnakları koruyan kırılmasını önleyen ojeleri var, ne kadar işe yarıyorlar bilmiyorum, bende dün onlardan birini kullanmaya başladım. İşe yararsa eğer burdan tekrar yorum yaparım.

Canim benimde tirnaklarim cabuk kirilirdi. Böyle kat kat olur, cirkin gorunurdu. Uzun tirnagi cok severim, ama bir turlu 1 haftadan fazla uzun tutamazdim. Mutlaka birkaci kirilirdi.
Taaki iki bucuk ay önceye kadar. Bigun bakim ve kozmetik urunleri satan magazaya gittim, saticidan tavsiye istedim. TRIND marka oje verdi. 15 gun surekli suruyorsun ojeyi, sonra arada bir. Duzenli kullandim, iki gunde bir silip tekrar surdum. Inanki tirnaklarin uzadikca daha saglikli bir tirnak geldiginin farkini gozunle goruceksin.
Simdi arada bir kullaniyorum. Ben parlatici gibi olan rengini aldim. Ama farkli renkleride var. Denemeni tavsiye ederim, hicbir zorlugu yok. :13: Simdi tirnaklarim uzun ve hic kirik yok.

Bu arada ayni markanin kutikulleri yumusatmasi icin yagini aldim, o bende pek ise yaramadi. Onu tavsiye etmem. Vazelinde ayni isi yapiyor, ona verdigin paraya degmiyor gibi geldi.

benim tavsiyem sadece Kalyon olabilir :) benim tırnaklarıma çok yarar sağladı. onu deneyebilirsin oje gibi sürülüyor hem eczanelerde de satılıyor

Aynı markadan bahsediyorsak netten göz attım 42 dolar görünüyor :26:

canım kesinlikle limon suyunda beklet tırnaklarını sert ve sağlıklı tırnaklara kavuşuyorsun :) ben sürekli uzun kullanıyorum tırnaklarımı eskiden benımde soyulup kırılıyordu ama şimdi öyle bir sıkıntım yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…