• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirilan tirnaklar icin inanilmaz degisim!!

marlasinger7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2014
1.066
114
173
34
İstanbul
Öncelikle herkese merhablar.
Benim tirnaklarim o kadar cabuk uzayip bir o kadarda cabuk kırılıyordu.Sonra burda gezinirken birisinin kazma gibi tirnaklar diye konu yazdigini gordum.Ve marka vermeyeyim s ile baslayan markanin biotin 1000ligini aldim.
hayatta benim kadar avakado yiyen yoktur cok severim icinde cokta biotin var ama yumurta yemem ondan dolayi biotin ihtiyacimi karsilayamiyordum.
bu hapi kullanali 15 gun oldu tam.1 kere bile kırılmadi.
orta parmagimin beyazi uzarken kagit gibiydi.incecik uzuyordu.suan inanilmaz kalinlikta.1000lik bittikten sonra 5000lik alicam.farki yazarim.
diyecegim o ki kesinlikle kullanin.kalyon filan halt etmis menekse yagi neler neler kullandim.
saglicakla

Öncelikle herkese merhablar.
Benim tirnaklarim o kadar cabuk uzayip bir o kadarda cabuk kırılıyordu.Sonra burda gezinirken birisinin kazma gibi tirnaklar diye konu yazdigini gordum.Ve marka vermeyeyim s ile baslayan markanin biotin 1000ligini aldim.
hayatta benim kadar avakado yiyen yoktur cok severim icinde cokta biotin var ama yumurta yemem ondan dolayi biotin ihtiyacimi karsilayamiyordum.
bu hapi kullanali 15 gun oldu tam.1 kere bile kırılmadi.
orta parmagimin beyazi uzarken kagit gibiydi.incecik uzuyordu.suan inanilmaz kalinlikta.1000lik bittikten sonra 5000lik alicam.farki yazarim.
diyecegim o ki kesinlikle kullanin.kalyon filan halt etmis menekse yagi neler neler kullandim.
saglicakla

evet canım bende uzun süre kullandım s.... ın biotinini şimdi bebek düşünüyorum onu araştırıyorum acaba zararı olurmu hamile kalırsam diye yalnız inanılmaz kırılmaya başladı yine hepte bu mevsimde olur o kadar yumuşakki tırnaklarım koparıyorum sürekliii :5:
yalnız şimdi aklıma geldi ben onu kullanırken sivilce oldu yüzüm ve şimdi pürüzsüzzz acaba yine başlasam yine olurmu çok sivilce oldu valla
bu arada saç dökülmesinede etkili :34:

evet canım bende uzun süre kullandım s.... ın biotinini şimdi bebek düşünüyorum onu araştırıyorum acaba zararı olurmu hamile kalırsam diye yalnız inanılmaz kırılmaya başladı yine hepte bu mevsimde olur o kadar yumuşakki tırnaklarım koparıyorum sürekliii :5:
yalnız şimdi aklıma geldi ben onu kullanırken sivilce oldu yüzüm ve şimdi pürüzsüzzz acaba yine başlasam yine olurmu çok sivilce oldu valla
bu arada saç dökülmesinede etkili :34:

Valla bi sakincasi olmaz diye dusunuyorum cunku demir gibi vucudumuzda olmasi gereken bir vitamin.yani hap degil vitamin olarak dusunursek zararin tersine faydasi olur bebek icin.ama tabi doktora sormakta fayda var olur olmaz bilgi vermiyim :) sizde sivilcelenme yaptigina eminmisiniz?? Cunku sivilcelenmeyi azaltir yaziyordu faydalarinda. Ama bendede cok oldu yada fondoten kaynakli bilemeyecegim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyy benim de çok kırılır tırnaklarım. kapıya çarpsam yırtılıyor :( kızlar adı ne bu ilacın? özelden mesaj atar mısınız? ve etkileri falan var mı nasıl kullanılıyor?

Back