• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kırılan saçlara çözüm buldunuz mu?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
saçlarım ince telli ve hacimsizz vee tararken çok kırılıo ne yapmalıyımm

arkadaşlar ecz.satılan tamamen bitkisel üçkür bir arada şampuanlar var böle yağlara gerek yok paranızı sokağa
saçmayın ecz.ürünü kullanın iade garantili bitkisel şampuan var ben kullandım saçlarımın dökülmesi üç yıkamada
durdu saç diplerimdeki yaralar iyileşti saçımın uzaması hızlandı öle vıcıkvıcık yağlarla uğraşmayın ecz.ürünü eczacı garantili ürün kullanın

tek bulduğum çözüm saç serumu:ssz:

arkadaşlar ecz.satılan tamamen bitkisel üçkür bir arada şampuanlar var böle yağlara gerek yok paranızı sokağa
saçmayın ecz.ürünü kullanın iade garantili bitkisel şampuan var ben kullandım saçlarımın dökülmesi üç yıkamada
durdu saç diplerimdeki yaralar iyileşti saçımın uzaması hızlandı öle vıcıkvıcık yağlarla uğraşmayın ecz.ürünü eczacı garantili ürün kullanın

ben saçlarımdaki sorunu my life garden sarımsak defne ısırgan özlü üçkür bir arada şampuanla çözdüm sadece eczanelerde satlıyo saçlarımın dökülmesi
durdu saçlarım güçlendi ve daha hızlı uzadı çok memnunum ayrıca iade garantili başka birşey kullanmuyorum çok memnunum herkeze tavsiye ederim.

Back