- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
- Konu Sahibi __TanRIcA__
daha önce kırılan rujumu nasıl değerlendirdiğimi anlatmıştım..şimdi farların nasıl değişime uğrayabileceğini göstericemsüprizzzzz
farınızın renginimi beğenmediniz:umursamaz:
yada çok sevdiğiniz farınız yere düştü ve kırıldı:sinifsinif:
üzülmüyoruz...yasakkelime
napıyoruz:sm_confused:?
değerlendiriyoruz:lepi:
bu uygulamalarımı bloglarda görmüşsünüzdür..benden önce akıl eden olmuştur mutlaka:hulya:
ben blogdan görmedim(varsa eğer),küçüklüğümden beri bayılırım mıncıklıyım,uğraşıyım makyaj malzemeleriyle:smiley-cool:
tanrıça usulü değişime buyrun bakalımzemuszemus
değişime uğrayacak kurbanlar..
bunların rengini beğenmediğim için kurban ettim..
siz kırılan farlarınızı değerlendirin diye örnek olması için yaptım..
ama benim gibi rengini beğenmeyip farklı arayışlar içindeyseniz,kullanmadığınız farlarınıza yeni bir imaj çekmenizde sakınca yok:jeyyar:
toz farımızı elde ettik..şimdi kaplarımızı değerlendiricez..elde kalan farlarımızı biraz fısfıs su katıp,biraz arko katıp çıkmayan uçmayan kalıp şeklinde bir far yapalım bakalımboshayallersmile
bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmilebayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
farınızın renginimi beğenmediniz:umursamaz:
yada çok sevdiğiniz farınız yere düştü ve kırıldı:sinifsinif:
üzülmüyoruz...yasakkelime
napıyoruz:sm_confused:?
değerlendiriyoruz:lepi:
bu uygulamalarımı bloglarda görmüşsünüzdür..benden önce akıl eden olmuştur mutlaka:hulya:
ben blogdan görmedim(varsa eğer),küçüklüğümden beri bayılırım mıncıklıyım,uğraşıyım makyaj malzemeleriyle:smiley-cool:
tanrıça usulü değişime buyrun bakalımzemuszemus
değişime uğrayacak kurbanlar..
bunların rengini beğenmediğim için kurban ettim..
siz kırılan farlarınızı değerlendirin diye örnek olması için yaptım..
ama benim gibi rengini beğenmeyip farklı arayışlar içindeyseniz,kullanmadığınız farlarınıza yeni bir imaj çekmenizde sakınca yok:jeyyar:
evet..farlarımızı ve orjinal renklerini gördünüz.
yeşil ve mavi farımın içini çatalla çıkartıp tabağa döktüm..
kajal marka kırmızımsı farı ayrı bi yere koydum..çünkü onun kabı bana lazım..ayrıca onuda değerlendiricemolumunekankayizsmile
farın orjinal renklerinin tendeki duruşuhihoyyytayrıca farımın kutusunu temizledim ve onuda bir kenarda tuttum.beyaz toz farda kattım ve başladım karıştırmaya..yeşil ve mavi farımın içini çatalla çıkartıp tabağa döktüm..
kajal marka kırmızımsı farı ayrı bi yere koydum..çünkü onun kabı bana lazım..ayrıca onuda değerlendiricemolumunekankayizsmile
karıştırdıkça renk ortaya çıktı..biraz beyaz toz far,birazda kajalın kırmızımsı farını kattım ve bu morumsu,ama içinde değişik renkte ışıltıların olduğu renkte bir far elde ettim
toz farımızı elde ettik..şimdi kaplarımızı değerlendiricez..elde kalan farlarımızı biraz fısfıs su katıp,biraz arko katıp çıkmayan uçmayan kalıp şeklinde bir far yapalım bakalımboshayallersmile
kalıp şeklinde far yaparken minicik miktarda arko krem kullandım..
birazda yüze sıkılan suyu kapağına püskürttüm ve su niyetine döktüm..
suda koyabilirdim evet,ama ben bunu yapmak istedim..sizde pürkütmeli su yoksa maden suyu koyabilirsiniz..sudan daha iyi olduğuna inandım ne bilem-tatlicadiarzu-
birazda yüze sıkılan suyu kapağına püskürttüm ve su niyetine döktüm..
suda koyabilirdim evet,ama ben bunu yapmak istedim..sizde pürkütmeli su yoksa maden suyu koyabilirsiniz..sudan daha iyi olduğuna inandım ne bilem-tatlicadiarzu-
son hallerine bakalımbayanssulusmile
bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmilebayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
Son düzenleme: