Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kırıkları mumla yakma

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

dominant89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
83
14
98
Malatya
slm arkadaşlar sıcak makas olayını çok okudum madem saç ısıtılıp ucu kapanınca nemli kalıyor bende yakayım dedim.Araştırırken başka bir sitede kızın biri yıllar önce tv de gördüm bi kuaför mumla uçları yakıyordu yazmıştı.Bende denemeye karar verdim mumla saç uçlarımı yaktım yıkadım ve kırıklar gitti.Eğer dikkatlice yapabilirseniz kırık aldırma yerine bu şekilde kırıklarınızı alarak denemenizi tavsiye ederim hem keserek kırık almak yerine yakarak almış olursunuz ama altını çiziyorum mum ateşiyle

cok enteresanmıs ve bır o kadarda rısklı.tutusturup kel kalmakta var

sonuç kırık yerine yanık saç. ne farkeder ki?? daha beter bence.

düzleştiriciler, maşalar da yakıyor saçı.

valla mantığı çözemedim ben.

sonuç kırık yerine yanık saç. ne farkeder ki?? daha beter bence.

düzleştiriciler, maşalar da yakıyor saçı.

valla mantığı çözemedim ben.

Katılıyorum sana saçlarımız yanık kırık diye dert yanıyoruz ee mumla yakınca yani ateş sonuçta tekrar yanık olucak uçları mantıklı gelmedi bana da

valla bi damla saçım var mum ateşi bile hepsini yakmaya yeter ayy ben denemem bile mantıklıda değilki saça ateş tutulurmu erkek berberleri kulakları yakıyoya ona benzedi bu iş kadınlar ateşle oynamamalı saçda yanarsa daha geri dönülmez

Bence mumla yakmak saçma değil. Sonuçta sıcak makas diye birşey varsa ve sıcak makasla kırıklardan kurtulacağımız iddia ediliyorsa mumla yakarak neden olmasın:) çok mantıklı geldi bana ama cesaret edemem beceremem ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…