- 26 Ağustos 2011
- 806
- 320
- 108
- Konu Sahibi MiSS_GoTHiC
-
Merhaba arkadaşlar.Saç uzatma serüvenim eylül ayında başladı,hatta 28 ağustosta..Forumdaki çoğu şeyi yaptım ve 3 ayda yaklaşık 15 cm uzattım saçlarımı..Kırıklar için de bi şampuanın serisini kullandım.Geçen mayıstan beri saçımı kestirmiyordum.Geçen hafta kuaföre gittim kırıklarını alsın diye, ama kuaför saçımda kırık olmadığını söyledi.Ben de bunun sebebini o şampuanın serisine bağladım.Çünkü o seriye başlamadan önce saçımda kırık vardı.Şampuanın markasını burda vermem doğru olur mu bilmiyorum ama isteyene özel mesajla gönderebilirim adını.Tabi o şampuanı 2 aylık kullanımımla kırıklarımdan kurtuldum..Markayı burda yazmamda sakınca var mı acaba???
Ben gayet memnunum 2 aydır saçım kendine geldi diyebilirim.Ha bu arada daha önce sarımsakla ilgili bişiler sölemiştim,bana sarımsak tüccarı muamelesi yapmışlardı,şimdi de söylüyorum Dove satıcısı felan değilim,sadece bir öğretmenim ben
Ben gayet memnunum 2 aydır saçım kendine geldi diyebilirim.Ha bu arada daha önce sarımsakla ilgili bişiler sölemiştim,bana sarımsak tüccarı muamelesi yapmışlardı,şimdi de söylüyorum Dove satıcısı felan değilim,sadece bir öğretmenim ben
kızlar saç uzamasının şampuanla ne alakası var. dove sls içeriyor, dolayısıyla uzatmaya yardımcı olacağını düşünmüyorum. saçı uzatmanın şampuanla alakası yok, dünya kadar bakım kürü yapıyoruz binbir zahmetle, sonra o yağlardan bakım kürlerinden değil de kafada 1 dakika duran deterjandan (sls deterjandır !..) saçın uzamasını beklemek bence doğru değil
Merhaba arkadaşlar.Madem sorun olmayacak dediniz,şampuanın adı Dove.Onarıcı terapi serisini kullanıyorum 2 aydır.Şampuan + Saç kremini kullanıyorum ve ciddi anlamda kırıklarımı yok etti.Düşünün mayıstan beri kestirmedim saçımı ve haftada en az 3 kere düzleştirici ya da maşa yapıyorum,ona rağmen geçen hafta kuaförüm kırık yok dedibu arada evet saçım biraz daha uzadı,telde var foto ama pc de bi sorun var telden resim atamıyorum 1 aydır.Problemi çözer çözmez hemen resim eklicem hatta şimdi tekrar deniyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?