• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Kırıklar yüzünden saçınızı kestirmeyin :))

MiSS_GoTHiC

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
806
320
108
Merhaba arkadaşlar.Saç uzatma serüvenim eylül ayında başladı,hatta 28 ağustosta..Forumdaki çoğu şeyi yaptım ve 3 ayda yaklaşık 15 cm uzattım saçlarımı..Kırıklar için de bi şampuanın serisini kullandım.Geçen mayıstan beri saçımı kestirmiyordum.Geçen hafta kuaföre gittim kırıklarını alsın diye, ama kuaför saçımda kırık olmadığını söyledi.Ben de bunun sebebini o şampuanın serisine bağladım.Çünkü o seriye başlamadan önce saçımda kırık vardı.Şampuanın markasını burda vermem doğru olur mu bilmiyorum ama isteyene özel mesajla gönderebilirim adını.Tabi o şampuanı 2 aylık kullanımımla kırıklarımdan kurtuldum..Markayı burda yazmamda sakınca var mı acaba???

şampuanın ismini bana msj olarak atarmısın cnm benimde çok kırığım vardı bi sürü yol denedim birsürü yağ kullandım ama bir bucuk ay önce kestirdim ancak o sekılde kurtuldum uzamaya basladı ama fön falan hiç bişe yapmıyorum hatta sacımı sıcak suyla bile yıkamıyorum ılık su yapıyorum yanmasın diye :(

Merhaba arkadaşlar.Saç uzatma serüvenim eylül ayında başladı,hatta 28 ağustosta..Forumdaki çoğu şeyi yaptım ve 3 ayda yaklaşık 15 cm uzattım saçlarımı..Kırıklar için de bi şampuanın serisini kullandım.Geçen mayıstan beri saçımı kestirmiyordum.Geçen hafta kuaföre gittim kırıklarını alsın diye, ama kuaför saçımda kırık olmadığını söyledi.Ben de bunun sebebini o şampuanın serisine bağladım.Çünkü o seriye başlamadan önce saçımda kırık vardı.Şampuanın markasını burda vermem doğru olur mu bilmiyorum ama isteyene özel mesajla gönderebilirim adını.Tabi o şampuanı 2 aylık kullanımımla kırıklarımdan kurtuldum..Markayı burda yazmamda sakınca var mı acaba???

sanmıyorum canım. marka paylaşımları yapılıyor. söylersen sevinirim şampuan arayışındayım

canım saçının uzama bakımından öncesi sonrası resmi var mı?? daha önce konuna rastlamıştım ama şimdiye daha da uzamıştır herhalde:55:

Merhaba arkadaşlar.Madem sorun olmayacak dediniz,şampuanın adı Dove.Onarıcı terapi serisini kullanıyorum 2 aydır.Şampuan + Saç kremini kullanıyorum ve ciddi anlamda kırıklarımı yok etti.Düşünün mayıstan beri kestirmedim saçımı ve haftada en az 3 kere düzleştirici ya da maşa yapıyorum,ona rağmen geçen hafta kuaförüm kırık yok dedi :52: bu arada evet saçım biraz daha uzadı,telde var foto ama pc de bi sorun var telden resim atamıyorum 1 aydır.Problemi çözer çözmez hemen resim eklicem hatta şimdi tekrar deniyim :)

İlginçmiş. ........... Ben de saç kremini kullanıyorum sadece. Çok da yumuşacık yapmıyor.

Son düzenleme:
Ben gayet memnunum 2 aydır saçım kendine geldi diyebilirim.Ha bu arada daha önce sarımsakla ilgili bişiler sölemiştim,bana sarımsak tüccarı muamelesi yapmışlardı,şimdi de söylüyorum Dove satıcısı felan değilim,sadece bir öğretmenim ben :9:

Evet canım şampuan Dove. Resim atabildim sonunda :))) Buyrun :))
Birincisi haziran başı,yeni kestirmiştim..ikincisini de yaklaşık 1 ay önce çekmiştim..

$Adsız.jpg $P0363_040112.jpg

Evet bakim ve uygun kremler kirigi gercekten önlüyor. Ama ben kirik olsa bile saclarini uzatan birinin kirik aldirmasi taraftari degilim. Kiriklar sac uzamasini engellemiyor kesinlikle, alindigi zaman saci daha saglikli gösteriyor. Alinsa bile yarim santimden az alinmali. Saclarini uzatan biri icin saclarini bir santimden fazla kesmek bir aylik emegin bosa gitmesi demek. En iyisi saclara iyi bakip kiriklari önlemek ve bir süre saclara makas degdirmemek.

Ben gayet memnunum 2 aydır saçım kendine geldi diyebilirim.Ha bu arada daha önce sarımsakla ilgili bişiler sölemiştim,bana sarımsak tüccarı muamelesi yapmışlardı,şimdi de söylüyorum Dove satıcısı felan değilim,sadece bir öğretmenim ben :9:

Bunu kim demisse sacmalamis. :1: Sitede marka paylasimi yapmak serbest, hatta herhangi bir marka adina acilmis onlarca konu var. Hele ki sarimsak gibi markasi olmayan, her evde bulunabilen bir bitki icin bunu diyen insanin aklindan süphe ederim. Sac bakimi ve uzatma konusunda sarimsagi önermeyen yok neredeyse. Bu arkadas keske bana denk gelseydi. :47:

Bence yaptığın bakımların etkisi, yani aynı anda birsürü şey yapınca hangisi iyi geldi diye karar vermek zor oluyor.

bende bu şampuanı kullanıyorum hatta içine bemix ve evigen bile kırdım gerçekten işe yarıyor tavsiye ederim kızlar

kızlar saç uzamasının şampuanla ne alakası var. dove sls içeriyor, dolayısıyla uzatmaya yardımcı olacağını düşünmüyorum. saçı uzatmanın şampuanla alakası yok, dünya kadar bakım kürü yapıyoruz binbir zahmetle, sonra o yağlardan bakım kürlerinden değil de kafada 1 dakika duran deterjandan (sls deterjandır !..) saçın uzamasını beklemek bence doğru değil

gercekten dove iyi yapıyor benim de saclarımı yumusacaık yapardı ama su an cok islerm gordugu icin sacım kerastase kuallnıyorum bır faydasını da gormedım

kızlar saç uzamasının şampuanla ne alakası var. dove sls içeriyor, dolayısıyla uzatmaya yardımcı olacağını düşünmüyorum. saçı uzatmanın şampuanla alakası yok, dünya kadar bakım kürü yapıyoruz binbir zahmetle, sonra o yağlardan bakım kürlerinden değil de kafada 1 dakika duran deterjandan (sls deterjandır !..) saçın uzamasını beklemek bence doğru değil

Ben zaten saç uzatmak için dove demedim,başlığa da dikkat ederseniz kırıklar için dedim.benim saçımdaki kırıkları azalttı ve bu yüzden tavsiyede bulundum.İstemezseniz kullanmazsınız.Sevgiler.

meraba arkadaşlar arkadaş kırıklar için demiş siz konuyu baya dağıttınız bende kırık yok ama saçlarımı uzatmak istiyorum sarımsağı duydum ama nasıl kullancam yağı mı kendisi mi yardımcı olursan sevinirim:5:

Merhaba arkadaşlar.Madem sorun olmayacak dediniz,şampuanın adı Dove.Onarıcı terapi serisini kullanıyorum 2 aydır.Şampuan + Saç kremini kullanıyorum ve ciddi anlamda kırıklarımı yok etti.Düşünün mayıstan beri kestirmedim saçımı ve haftada en az 3 kere düzleştirici ya da maşa yapıyorum,ona rağmen geçen hafta kuaförüm kırık yok dedi :52: bu arada evet saçım biraz daha uzadı,telde var foto ama pc de bi sorun var telden resim atamıyorum 1 aydır.Problemi çözer çözmez hemen resim eklicem hatta şimdi tekrar deniyim :)

dove un şampuanları saçları çok yağlandırmıyor mu? bir kaç sene önce kullanmıştım banyodan sonra bile hiç yıkanmamış gibi oluyordu saçlarım.

Back