Doğal Saç Bakım Kürleri Kırıklar için doğal bakım kürü istiyorum.

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

bintulineb

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
528
49
118
Saç kırıkları için kesin çözüm kuaföre gidip uçlarını aldırmak. Fakat kuaförlere saçlarımın uçlarını al deyince saçlarımı yok et, anlıyorlar. Bir de saç katlı kesimse uzattığınız saç boşa gidiyor. Bu yğzden kuaföre gidip sinirlenmek istemiyorum. Saçlarıma düzenli olarak zeytinyağı kullanıyorum. Sizin bildiğiniz başka bakım kürü var mı kırıkların önüne geçmek için?

ben saçlarımı kendim kesiyorum canım düz zaten saç kesimim ama ayda bir 2 cm kadar alıyorum uçlarından ve almama rağmen her seferinde daha da uzun kalıyor şuan totomda sana önericeğim en güzel yöntem bu çünkü kuaförler pek takmıyor çatır çutur girişiyor orda saçlarımı yıkayınca bile saçlarımın yarısı dökülüyor hatır hutur tarıyorlar fln en güzel özeni kendin gösterirsin.
saç ucu kırıklarım düzenli kestiğim için pek yok zeytinyağı yapmıştım bikaç kere iyi geliyor ama
bir de saç ucu serumu var bende o da yağ gibi ama bitmek üzere onun yerine aktardan aldığım saç karışım yağı var normalde bekletilip yıkanmak üzere ama benim saç diplerime yağ sürünce çok döküyor ben de ondan 1 damlacık alıp elimde dağıtıp saç uçlarıma uyguluyorum banyodan sonra kalıyor öyle yağlı yapmıyor tam tersi parlatıyor. çok güzel yapıyor bu arada saçlarım dümdüz ama kıvırcıklara da ii gelir diye düşünüyorum benden tavsiyeler bunlar

böyle bir çözüm bana da lazımm saç uçlarım kırık o da yetmezmiş gibi kuruu..
zeytinyağını sürdüm çok güzel yumuşatıyor ama kırıklara pek iyi gelmedii

kontesin toipğindeki gliserinli bakım var onu uygulayabilirsin.birde ben zeytinyağ bal yumurta karıştırıyordum o da nemi için iyi geliyordu saçlara.duştan sonra çok az bir iki damla badem yağı sürebilirsin uçlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…