Gelinlik Modelleri Kırıkkale de önereceğiniz gelinlikçi varmı? Yardım edin lütfenn

biz kardesimin esine kirikkaleden diktirmistik nisanlik ve gelinlik.Ben yurtdisindayim tam emin degilim ama adi Rüya yada Rüyam gelinlik.SAhibinin adida ertugruldu sanirim.Ben en cok orayi sevmistim.dikimide gayet güzel.benimde bu yil dugunum var kismetse insAllah.nisanlimin ailesi izmirde ben izmirde bakacam.yoksa aklimdaki yer en basta burasiydi.Hatta kuzenlerim kirikkalede baska yerlerde diktirdiler hic guzel degildi.En güzel gelinlik bizimkiydihatta onlarla karsisinda bi kuaför var Tayibe Kuaför anlasmalilarmis gayet uyguna yapmislardi sacida.Gerci makyaj konusunda cok abartiyorlar ama gelin makyajini sahane yapiyorlar.size hem gelinlikci hem kuaför önerisi.Allah kolaylik versin.

Ben ankara dusunuyordum hatta bıkac modaevıde var aklımda ama kırıkkalede cok ıyımıs gelınlık konusunda ordan alın dıee tavsıye uzerıne gıdıcemm tşk ederımm verdıgınız bılgıler cok işime yarayacakk sızde kolaylık versınn rabbım hersey gönlunuzce olsun:)

merhabalar bende geçen yaz evlendim leyla gelinlikte diktirdim küçük bi dükkan ama kadının dikişi çok güzel ve rüyam gelinliktede aklımda kalmıştı .kafandakini diken kişiye ii anlatman ve karşındakininde ii anlaması lazım seni o zaman ortaya güzel bi şey çıkıyo cnm leyla bu konuda iidi yani ama ora olmasaydı rüyamı düşünürdümm.:)

tşk ederım canım bnmde aklımda rüyam leyla ve sedat moda evı varr 3 ünü buldum brz arastırmalarımla oraların ıı oldugunu anladmmm bnde aslında ne ıstedıımı bılmıorumm o an ne hosuma ıdıcekse onu yaptırcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…