• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Kırık ve uzamayan saçlara sonn

Kedi2013

sevimli patateeees *
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
855
220
73
Saçlarımı 2 ayda bir boyardım sürekli hemde bi karamelin açıgına boyardım 2 ay sonra sıkılır siyaha sonra sıkılır açık renge derken 8 kere yi geçik belkide boyadım ve çok açıcı kullandım siyah saçı açmak zor bilirsiniz ki her boyamada 3 4 kutu ve arada canım sıkılırdı açık renk saçlı birini görür eve gelir boyardım açardım açıcı ile.
ee birde günde 2-3 kere düzleştirirdim. canım sıkılsa dahi düzleştirirdim lüle yapar oynardım çok hoşuma giderdi.
ne oldu saç kalmadı bide sürekli kestirdim belimde olan saçlarımı liseye geçince küt yaptırdım ve 4 yıldır 3 ayda bir omzumun biraz aşağısında kestirdim simdi lise sondayım ve artık saçlarım adam gbi uzasın isdedim eylülde saçlarımı kestirdim omzumun biraz asagısında yine .
ama saçlarım hiç uzamıyordu önceden yağları kullanmaya karar verdim 14 15 çeşit yağ saçlarımı 6 parmagı geçik uzattı. şu an saçlarım belimin ortasında.ama ben dahada uzamasını bekliyorum bu hızla giderse yaza belime gelecek :) resimli uzatalım kızlar birlik olupp :)

100 mesajı dolduruyum eski ve yeni halini atıcam buraya :)
kullandıgım şeyleride paylaşırım isterseniz

Son düzenleme:
Saçlarımı 2 ayda bir boyardım sürekli hemde bi karamelin açıgına boyardım 2 ay sonra sıkılır siyaha sonra sıkılır açık renge derken 8 kere yi geçik belkide boyadım ve çok açıcı kullandım siyah saçı açmak zor bilirsiniz ki her boyamada 3 4 kutu ve arada canım sıkılırdı açık renk saçlı birini görür eve gelir boyardım açardım açıcı ile.
ee birde günde 2-3 kere düzleştirirdim. canım sıkılsa dahi düzleştirirdim lüle yapar oynardım çok hoşuma giderdi.
ne oldu saç kalmadı bide sürekli kestirdim belimde olan saçlarımı liseye geçince küt yaptırdım ve 4 yıldır 3 ayda bir omzumun biraz aşağısında kestirdim simdi lise sondayım ve artık saçlarım adam gbi uzasın isdedim eylülde saçlarımı kestirdim omzumun biraz asagısında yine .
ama saçlarım hiç uzamıyordu önceden yağları kullanmaya karar verdim 14 15 çeşit yağ saçlarımı 6 parmagı geçik uzattı. şu an saçlarım belimin ortasında.ama ben dahada uzamasını bekliyorum bu hızla giderse yaza belime gelecek :) resimli uzatalım kızlar birlik olupp :)

100 mesajı dolduruyum eski ve yeni halini atıcam buraya :)
kullandıgım şeyleride paylaşırım isterseniz

canım bende yag alıcam bi kaç tane bide orflame hindistan cevizi yagını çok övüyolar martta indirime giricek onuda alıcam uzar inşallah ama hangi yagları alsam karar veremedim :(

canım bende yag alıcam bi kaç tane bide orflame hindistan cevizi yagını çok övüyolar martta indirime giricek onuda alıcam uzar inşallah ama hangi yagları alsam karar veremedim :(

canım öyle markalara pek güven olmuyor ya.
mesela badem yağını eczaneden yada aktardan aldıgında yagın içindeki oran %80 ise avon da orflmede %25 filan oluyo koku filan katıyorlar yani oran çok az paran boşa gider ben sana kullandıgım markayı filan her şeyi yazıyım istersen o kadar uygun ki kocaman sise 14 tl

canım öyle markalara pek güven olmuyor ya.
mesela badem yağını eczaneden yada aktardan aldıgında yagın içindeki oran %80 ise avon da orflmede %25 filan oluyo koku filan katıyorlar yani oran çok az paran boşa gider ben sana kullandıgım markayı filan her şeyi yazıyım istersen o kadar uygun ki kocaman sise 14 tl

yüzde yüz doğal yag oriflame hint cevizi yagı bi kullanmak istiyorum:) söyle canım sen kullandığın ürünü

Fiyatı ne kadar yağın ? ve boyutu

ben ilk öncelikle eczaneye gittim ve ben saçlarım için yağ almak istiyorum uzaması durdu dedim oda bana 3 4 liralık yağları gösterdi bende bunlardan değil pahalı ama etkili istiyorum dedim oda küçük bi şişe 50 ml filan boyutu onu verdi 25 tl dedi bi alayım dedim aldım ve hiç uzamayan saçlarım öyle bi uzamaya başladı ki ilk 1 ay etki etmiyor fazla sonra birden uzuyor .
3 4 parmak uzattı bu saçımı 2 ayda.
daha sonra baya ünlü bi aktardan şimdi isim vermeyim saç bakım losyonu aldım iki ayda 4 -5 santim uzaması garanti yazıyordu şişenin dışında ona 30 tl verdim ve baktım ki elma sirkesinden başka birşey değilmiş ve üstelik fondoten boyutundaydı ..
bi elma sirkesine o parayı verdim ve hiç bi işe yaramadı bende sinirlendim :D
kullanmadım gittim başka bi yere Barcelino adlı saç bakım ve uzatma yagını aldım fiyatı çok uygun 14 tl.

kullandıgım barcelino yağın içinde A,B,D,E vitaminleri
zeytin yağı
badem yağı
susam yağı
defne gar yağı
çörekotu yağı
menekşe yağı
hindistan cevizi yağı
biberiye yağı
ceviz yağı
biberiye yağı
kekik yağı
çam terebentin
papatya yağı
ve son olarak mersin yağı var :)

karar senin..
normalde bunları tek tek alıp hazırlamak kıvamı tutturmak zor

kullandıgım barcelino yağın içinde A,B,D,E vitaminleri
zeytin yağı
badem yağı
susam yağı
defne gar yağı
çörekotu yağı
menekşe yağı
hindistan cevizi yağı
biberiye yağı
ceviz yağı
biberiye yağı
kekik yağı
çam terebentin
papatya yağı
ve son olarak mersin yağı var :)

karar senin..
normalde bunları tek tek alıp hazırlamak kıvamı tutturmak zor

bu yagıda çok duydum diğer konulardada var bilmiyorum çok kararsızım ya :D

bu yagıda çok duydum diğer konulardada var bilmiyorum çok kararsızım ya :D[/QUOT

Senin alacağın yağı kullan aklında kalmasın keşke deme daha sonra.
O bittikten sonra memnun kalmazsan bunu da deneyebilirsin yada arastırmaya devam et başkalarıda olabilir ama birde avonun saç ucu kırıkları gideren serumu var oda çok iyi eğer kırıkların varsa uçları içinde onu kullan.
ben güvenmeyerek aldım ne kadar iyi olabilirki dedim 4 5 arkadaş birlikte aldık ama çok iyi çıktı.
diplerini yağlarla bakım yaparken uçlarınada bununla yapabilirsin :)

bu yagıda çok duydum diğer konulardada var bilmiyorum çok kararsızım ya :D[/QUOT

Senin alacağın yağı kullan aklında kalmasın keşke deme daha sonra.
O bittikten sonra memnun kalmazsan bunu da deneyebilirsin yada arastırmaya devam et başkalarıda olabilir ama birde avonun saç ucu kırıkları gideren serumu var oda çok iyi eğer kırıkların varsa uçları içinde onu kullan.
ben güvenmeyerek aldım ne kadar iyi olabilirki dedim 4 5 arkadaş birlikte aldık ama çok iyi çıktı.
diplerini yağlarla bakım yaparken uçlarınada bununla yapabilirsin :)

evet onunda indirime girmesini bekliyorum canım:)

Bende basligi gõrunce he sonunda kiriklara karsi kesin cõzum bulundu ! Dedim ama hayal kirikligi

Bende basligi gõrunce he sonunda kiriklara karsi kesin cõzum bulundu ! Dedim ama hayal kirikligi

Yazdıgım barcelino yagı al gör sen saçların nasıl uzuyo kırıkların nasıl gdiyo hiç uzamayan saçımı uzattı ve kırıklarım yok oldu :)
ek olarakta avon kırık serumu kullanıyorum ..
saçlarım canlandı ve gayet güzel oldu herkesde bunu söylüyo :)
ilk defa görenlerde ne kadar canlı ve parlak saçların var diyorlar :)

inşallah uzar saçlarımız bende 1-2 ay içinde bir sprey deniycem hem uzaması hem canlanması için umarım işe yarar.

inşallah uzar saçlarımız bende 1-2 ay içinde bir sprey deniycem hem uzaması hem canlanması için umarım işe yarar.

umarım canım adı ne spreyin ?
nasıl birşey işe yarıyormu emin olmadan kullanma saçların zarar görmesin

Back