kırık saçlarrr :(

oslemzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
10
1
3
Kayseri
Kızlar saçlarim amuzumdan biraz asagida boyuyorum herkes gibi iki sene öncesine kadarda duzlestirici kullaniyordum bu zamana kadar saclarima iki kez o mavi acicidan değdi iste en son geçen yaz uçlarına yapmıştım simdi fön kullanıyorum saçlarım anormal kirik cok fazla bide acayip uzun kırıklar uzamasınıda cok istiyorum yani hem uzamali hem kırıklar gitmeli yardım öneriniz var mı?? Birde elidorun tutuncusu cok ovuluyo nasil biliyo musunuz? Bide onu dwneyim diyorum ama sampuanim elsev aceba onu sampuaniyla mi kullansam yoksa sadece o kremi mi alsam ya da spreyi??

Bence bitkisel şeyler kullan. Hem zararsız. Kürler uygula. Şampuanlar daha çok dökebiliyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öncelikle kuru saçla sakın tarama saçlarını. Ve banyoda saçlarını tersten tararsan çok çabuk uzatıyor. Yani benim eskiden erkek gibiydi. Şimdi belimin aşağısında. Ve hep saçını kestir uçlarından. Kuaför çok önemli etken. Yoksa saçların küser ve uzamaz. Saç kırıkları için bazı bitkisel yağları kullanabilirsin.Örneğin haftada 1 kez sıcak bir bitkisel yağla saç diplerine masaj yapabilirsin. Saç kırıklarına iyi gelen bitkisel yağlar; zeytinyağı, susam yağı, kayısı yağı, hindistan cevizi yağı gibi bu yağlar bazı esansiyel yağ asitleri içerir. Bu yağlar saçın dayanıklılığını artırır.

Saç kırıkları için bu yağları kullanabilirsin. Özellikle akşam saç diplerine masajla sürdüğümüz bitkisel yağı bir havluya yada bir saç bonesi ile sarıp sabaha kadar beklersek saç kökleri ve saç diplerine bu yağı iyice emecektir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de aynı soruni yaşıyorum, ilginç birsey farkettim sacimi elseve ve Giovanni ioe yikiyordum bir tavsiye üzerine komili kına özlü zeytinyağlı şampuan denedim sonuç çok güzeldi ilk kullanımda fark vardı, ayrıca elseve extraordinary yağ da çok iyi geliyor ve saçı ısıya karşı az da olsa koruyor

Back