Kırık için burçak unu kullanan varmı

resimile

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2014
30
13
Atv ile kaza geçirdim ve köprücük kemiğim kırıldı arkadaşlar.5 gün kadar oldu.8 bandaj kullanıyorum.doktor 3 hafta sonra ameliyat gerekip gerekmiyceğine karar verecek.bu arada internetten okuduğum bir yazıda burçak lapasının kırılan kemikleri bir araya getirip kaynaştırdığı yazıyo,2 gündür bende bunu deniyorum.sanki ağrılarım azaldı gibi. Bunu kullanan başka kimse varmı.hiçbiryerde kullanan kişilerin yorumları yok.başka bildiğiniz kemiğin erken kaynaması için alternatif, bitkisel yöntem uygulayan varmı.bilgi ve deneyimlerinizi lütfen paylaşın.

Son düzenleme:
7 gün burçak lapasını kırığımın üzerine sürdüm, 4 gün ara verdim,bayağı iyi geldiğini hissediyorum.tekrar başlıycam bugün.zaten kazadan 3 hafta sonra doktor filmini çekeceğiz dedi.o zaman daha net belli olacak. Bunu ilk deneyen benim sanırım.gelişneleri yazarım. Belki bi gün başka birine faydası olur.

İki gün önce doktora gittim, kemik kaynamaya başlamış, ameliyat gerekmiyor çok şükür. Faydası olduğunu düşünüyorum.

Kemiğim kaynadı fakat açılı kaynadı.sıkıntım sadece kemik değşl kas yırtılması da var, ama en son ameliyatı düşünmek gerekirmiş, doktorumun söylediği şu söz çok doğru geldi, hastalarımızdan iyi olacağına inananlar iyileşiyor, inanmayanlar iyileşmiyor.omzum kısaldı diğerine göre, çapraz kaynadı, ama şekilden önce sadece kolumu kullanmak çok çok daha önemli, herşeyin başı sağlık gerçekten, bu süreçte edindiğim deneyimleri paylaşacağım, kemiksuyu ve güneşi de tavsiye ediyorum. birde kırıkçıya dq gittim, fakat geç gelmişsin dedi, kemik kaynamaya gelseydin şekli böyle olmazdı dedi. bilmiyorum belkide haklıdır, ama onun da bana önerisi zeytinyağında masaj yapmak,yukarıya doğru çok hafif masajı tavsiye etti kırdın olduğu yere değil ama sağ koluma ve sırtıma.çok uzun oldu.

Sizlere de geçmiş olsun uzun kemiğin başı humerus başı kırılmış bende yırtılma ve sıkışma var ayrıca

Doktor 8 bandajı yanlış kullanmışsın dedi, ama ben onların söylediği şekilde kullandım, açılı kaynamasının sebebi bu olabilir dedi, bugün fiziktedaviye başladım,ilk gün, kasları ısıtıp hareketler yaptırıyorlar, çok ağrıyor fakat işlem bitince ağrıkesiliyor.sabır ve unutma mücadele devam. eskiden kiloydu şuydu buydu takıyordum, şimdi herşey o kadar değiştiki gözümde, insan sağlıklı olsun, gerisi boş.

Bugün fiziktedavide ağrım çok çok fazla oldu , ağrıdan bağırmaktan sesim kısıldı ağladım.daha 3. seans, gitmek istemiyorum, ama gitmek zorundayım, bu kadar çok ağrıması normalmi,nolur deneyimi olan kimse yokmu

Kullanan Arkadaslar benimde ayagim bilekten kirildi. Enfeksiyon sebebiyle 4 aydir kaynamadi Bende kullanmayi dusunuyorum. Nasil kullaniyorsunuz. Burcak ununu neyle lapa haline getiriyorsunuz. Ayaginiza nasil suruyorsunuz. Ne kadar duruyor. Doktorunuzun bilgisi varmi. Faydasi oluyor mu. Kac gun kullanmak lazim.

Çok geçmiş olsun, ben iki hafta kullandım,soğuk su ile lapa yapıp kırığımın üstüne koydum, kırık kaynadı ama şu an donuk omuz ve kas yırtılması ile mücadele ediyorum,ben faydasını gördüğümü düşünüyorum, kırığım çok kötüydü benim, ağırlığın altında kaldığım için kemik kırılıp üst üste gelmişti

Ben doktoruma söledim, sakıncası yok demişti, bide lapa gibi olduğu için sürmesi çok kolay, ki sizin bilek,komple sarın üstünüde kağıt havluyla kapatıp o şekilde kalmasını sağlayın

Benim köprücük kemiği, ben 24 saat tıtuyordum, sonra tekrar hazırlayıp yenisini sürüyordum,çok kullandım

X