Herkese merhaba,sizce kırık cam teorisi doğrumudur,camların çoğu kırılmışsa insanlar geriye kalan bir kaç camı kırmaktan çekinmezler,bunun aynısı insanlar için de geçerlidir,insanlara travmalarınızdan hasarlarınızdan bahsettiğiniz zaman sizi kırmaktan çekinmezler diyor bazı insanlar,sevgilimize,eşimize yada dostumuza gardımızı indirdiğmizde ortaya bizi kıran,kullanan insanlarmı çıkıyor,çoğu ilişkide eşlerin birbirini hırpalamasının asıl sebebi bumudur sizcede?ailesinden değer görmüş sevgiyle sorunsuz büyümüş bir insana dahamı kibar ve dikkatli davranılıyor,ben şahsım adına kırlmış,üzülmüş bir insana daha şevkatle daha fazla sevgiyle yaklaşırdım,gerçekten seven yada doğru düzgün bir insan travmaları sarmaya onarmayamı çalışır yoksa her zorluğu aşar bu deyip dahamı fazla taviz bekler,belkide ilişkilerin temeli atılırken örtülü bir dürüstlük gereklidir,bazı şeyler anlatılmamalıdır,sorunsuz ilişkilerin aslında temel sebebi bumudur?Bundan sonraki ilişkilerimi ciddi ciddi bu teori üzerine kurmayı düşünüyorum,sizcede böylemidir?