Gelinlik Modelleri Kirik beyaz mi krem mi ?

Violen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2011
148
0
46
Sinop
evt arkadaşlar bugün itibari ile gelinliğimi sipariş verdim modelini kendim tasarladım hayalimdeki gibi üstü tamamen güpür altı a şeklinde açılan ve bombeli kabartmalı kuyruklu a şeklinde açılan kısımda tamamen güpür olacak ama karar veremiyorum kırık beyaz mı yoksa krem mi bu tarz bi gelinliği daha çok gösterir lütfen arkadaşlar bana bi fikir verin ben kkremi begendim ama gelinlik dediğinde beyaz olur die düşünüyorum bi fikri olan söylesin lütfen

öncelikle hayırlı olsun.. uğurla giyinmen nasip olsun inşalllah. bir ömür boyu mutlu ol.. gelinlik illa beyaz olacak diye bir şart yok. artık o anlamdaki sabitliğin değiştiğini düşünüyorum. krem de çok güzel olur ama beyaz diyoruum ben :))

benm düşündüğüm kendim için yani kırık beyaz olması yani bana kırık beyaz daha güzel geliyor.. bide güpür falan varsa kırık beyazda daha güzel duruyor..

hayırlı olsun mutluluklar şimdidenn

Bence beyaz artık daha az kullanılıyor genelde kırık beyaz krem falan....
Benim tercihim de kırık beyazdan yana

bahsettiğin tarzda modelleri krem çok güzel gösteriyor ama malum bir tarafımızda geleneksel olunca biz eşimle kırık beyazı tercih ettik hem model fark edildi hemde kremle garip bakışlara muhatap olmadık.tercih sizin

bence gelinliğin renginin ten rengini en iyi sekilde göstermesi gerekiyo..mesela bronz tenlerde bembeyaz gelinlik cok güzel dururken,beyaz tenli bayanları beyaz gelinliğin cok boğduğunu ve yakışmadıgını düşünüyorum..bence beyaz tenliysen kırık beyaz veya krem bronzluk varsada bembeyaz gelinliği öneririm bu benım fikrm :))

herkese tşkler fikirleriniz için zaten nişanlım da aileside kırık beyaz istiyor ben heralde gıcıklık olsun die mi dir nedir krem daha hoş geldi kararsız kaldım

canlarım ben bugday tenliyim kumral da diyebiliriz ayrıca gelinliğin güpür kısımları hariç diğer bombeli kabartma kısımları hint ipegi olacak saten gibi duruyor yani bu modelde kremde güzel oluyo ama uffff şimdi beyaz yaptırırm bu seferde begenmezsem en güzel günüm mahfolur

Bir kere yanlış bir algılama var sanırım kızlarda, sanki krem rengi beyaz değilmiş gibi düşünülüyor. Şimdiye kadar çok farklı tonlarda gelinlik kumaşı almış biri olarak rahatça diyebilirim ki "krem" dediğimiz renk de yanına çiğ beyaz bir şey koymadığınızda gayet de "beyaz" olarak algılanır. Yani krem sarımsı veya kemik renginde değildir, en azından gelinlik kumaşlarından konuşuyorsak.

Ben tül haricindeki gelinliklere kırık beyazı yakıştırmıyorum, çiğ görünüyorlar bana. Özellikle de saten, mesela amerikan satende krem rengi daha iyi sonuç verir. Zaten eğer dediğiniz gibi ipek bir kumaş kullanacaksanız onun rengi krem olur, ipekli kumaşlar bembeyaz ya da kırık beyaz olmuyorlar bildiğim kadarıyla, ipekin yapısı itibariyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…