ben hikayeyi özetleyeyim . geçen aylarda evlendim ben ve eşim çok uzak şehirlerde olunca gelinlik gibi büyük şeyi en son günlere bıraktık sonra bulunduğumuz şehire birkaç saat uzaklıkta ki bir mağazadan gelinlik satin aldık . gelinliği çok beğendim ve içime sinerek aldım . sonrasında düğün günü kuaföre gittiğimizde duvağın gelinlike aynı tonda olmadığı gördük o an mafoldum . gelinliği kutuya koyarken duvağı başka ton koymuşlar yada karıştırmışlar. neyse .... tüm günüm berbat oldu . pazar günü olduğu için erken saatte açık bir yerde bulamadık . şimdi bir yardıma muhtaç arkaşım evleniyor ve gelinlik alabilecek durumda pek değiller bende yardımcı olmak için gelinliğimi ona veriyorum ama duvağım yok çünkü o gün düğünden sonra duvağımı kesip attımşimdi bulamadım daa bu konuda yardımcı olur musunuzzzzzz lütfennnnnnnn çok ço çok makbula geçer inanınn duyun sesimizzzziii
internette duvak taç filan satılıyo hemde bilindik sitelerde ordan istediğin gibi bi model bulup alabilirsin
. Bende var kirik beyaz gupurlu.ilanimdan bakin vivien angel gelinlik diye geciyorben hikayeyi özetleyeyim . geçen aylarda evlendim ben ve eşim çok uzak şehirlerde olunca gelinlik gibi büyük şeyi en son günlere bıraktık sonra bulunduğumuz şehire birkaç saat uzaklıkta ki bir mağazadan gelinlik satin aldık . gelinliği çok beğendim ve içime sinerek aldım . sonrasında düğün günü kuaföre gittiğimizde duvağın gelinlike aynı tonda olmadığı gördük o an mafoldum . gelinliği kutuya koyarken duvağı başka ton koymuşlar yada karıştırmışlar. neyse .... tüm günüm berbat oldu . pazar günü olduğu için erken saatte açık bir yerde bulamadık . şimdi bir yardıma muhtaç arkaşım evleniyor ve gelinlik alabilecek durumda pek değiller bende yardımcı olmak için gelinliğimi ona veriyorum ama duvağım yok çünkü o gün düğünden sonra duvağımı kesip attımşimdi bulamadım daa bu konuda yardımcı olur musunuzzzzzz lütfennnnnnnn çok ço çok makbula geçer inanınn duyun sesimizzzziii
. Bende var kirik beyaz gupurlu.ilanimdan bakin vivien angel gelinlik diye geciyor
Ben 250 liraya almistim tek duvagi.yalniz sac yapilirken duvakta toka izleri var.bir kac yerinde ama ayni yerlere denk gelirse belli olmaz.sizin dusundugunuz fiyat nedir.ortada anlasiriz onemli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?