• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kırık beyaz gelin duvağı lazım küpürlü yada küpürsüz ücreti neyse vermeye hazırım

maviolsun

İçimde kaynayan bir mahşer var.
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
591
526
158
kırık beyaz gelin duvağı lazım küpürlü yada küpürsüz ücreti neyse vermeye hazırız, hayır için bağış olsa daha güzel olur .

ben hikayeyi özetleyeyim . geçen aylarda evlendim ben ve eşim çok uzak şehirlerde olunca gelinlik gibi büyük şeyi en son günlere bıraktık sonra bulunduğumuz şehire birkaç saat uzaklıkta ki bir mağazadan gelinlik satin aldık . gelinliği çok beğendim ve içime sinerek aldım . sonrasında düğün günü kuaföre gittiğimizde duvağın gelinlike aynı tonda olmadığı gördük o an mafoldum . gelinliği kutuya koyarken duvağı başka ton koymuşlar yada karıştırmışlar. neyse .... tüm günüm berbat oldu . pazar günü olduğu için erken saatte açık bir yerde bulamadık . şimdi bir yardıma muhtaç arkaşım evleniyor ve gelinlik alabilecek durumda pek değiller bende yardımcı olmak için gelinliğimi ona veriyorum ama duvağım yok çünkü o gün düğünden sonra duvağımı kesip attım :( :( :( :D şimdi bulamadım daa :( bu konuda yardımcı olur musunuzzzzzz lütfennnnnnnn çok ço çok makbula geçer inanınn :( duyun sesimizzzziii

Back