• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırık ayağımdan alçı çıkmasına rağmen şişiyor

ahsenov123

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2024
102
83
13
Merhaba arkadaşlar, 1 ay önce ayağımın 5.tarak kemiğini kırdım 4 gün önce alçım çıktı fakat azıcık ayakta dursam hemen şişiyor morarıyor ve bu şişliğe ellediğimde sanki kemik şişiyor çünkü çok sert. Baş parmağımın yanındaki iki parmağımda acayip ağırıyor ve o iki parmağımda da morarma oluyor. Doktorum bana günlük atıcağım adımlar hakkında bilgi vermedi ama değenekleri hemen bırakma dedi ben ikinci günden bıraktım çünkü basıp yürüyebiliyorum biraz topallasam da. Ve dün 3000 adım attım dışarıda işlerim vardı ve bugün daha fazla ağırıp şişmeye başladı. Başına gelen arkadaşlarım var mı normal bir durum mu ne kadar daha böyle sürecek?

Ben bileğimden kırmıştım ama sıkıntı yaşamamıştım. Adım olarak bana da bilgi verilmedi ama gene ilk fırsatta ayağı yüksekte tutmaya falan çalışıyordum. Günden güne düzelmişti… bence şişmemesi lazımdı. Tekrar bir gitmende fayda var

3000 adim cok fazla neredesiniz bilmiyorum ama hava cok soguk biraz sabirli olmaniz dikkat etmeniz gerekiyor

Back