- 4 Aralık 2011
- 331
- 2
- 68
ben kimseyi eleştirmem kimse de beni eleştirsin istemem yani ama küçük eleştirileri severim tabi .yani örneğin benim dişimde maydonoz varsa bunu söylesinki yanımdaki kişi etrafa da rezil olmayim.aynı şekilde ben de yaparım ama mesela bi arkadaşımın tazı spor takılmak seviyo öyle giymeyi ben ona ne biçim giyiniyosun biraz daha modern ol demem.ya da kırmadan söylerim söylersem de.insanlar kütt diye söylüyo.diyelim saçın olmamış kaşın olmamış.her şeye karışıp eleştiriyolar.heleki seni yumşak buldularmı dalga geçer gibi oluyo hatta sinir oluyorum.cevap vermiyorum.eleştiriye açık birisi dğeilim imajı çizmemek için aama ben mi abartıyorum yumşaklıkta onlar mı bilemedim..psikologlardan dinlediğimi yapmaya çalışıyorum eğer birini eleştireceksen 3tane de pozitif bişey söyleki seni ciddiye alsın bozulmasın.hm o zaman derki ne güzel beni uyardı eleştirisini dikkate alim.
ama dost acı söyler diye her laf da söylenmez ki.ben söylesem bozulurlar.ben de yapamıyorum.nolacak bu böylee..ayrıca kimse kötü bişey duymak istemez sanki herkes eleştiriye açık gibi ne var bunda diyor ama eminim ki biz söylesek daha çok bozulurlar...:26:
ama dost acı söyler diye her laf da söylenmez ki.ben söylesem bozulurlar.ben de yapamıyorum.nolacak bu böylee..ayrıca kimse kötü bişey duymak istemez sanki herkes eleştiriye açık gibi ne var bunda diyor ama eminim ki biz söylesek daha çok bozulurlar...:26: