- 2 Ağustos 2017
- 1
- 1
- 16
- 31
- Konu Sahibi beyhudem00
Hikayem öylesine uzun ki nereden başlanır bilemiyorum.Hiçbir psikolojik problemim yok zira kırgınlık evresi ve afffedemeyişler problem sayılıyorsa kabulum..4 sene 1 Ekim 2015 te tanıştım kendisiyle ve aşk hikayemi başlattım sonsuz olur sanmıştık ikimizde.O zamanlar üniversitedeydik Ben 2 o 3.sınıftı.Mesafelerimiz vardı okullarımız farklı yerlerdede olsa aslen o izmirde ben istanbuldaydım.Herşey güzeldi severdik birbirimizi evlilik isteği vardı içinde hep ve yakınlaşmalarımız zamanla ileri derece boyut kazandı.Daha önce ilişki yaşamadım ve daha önce birini sevmedim ben.Maddi-Manevi yanında oldum her zaman.Benim durumum kendisinden üst seviyedeydi ama sorun değildi ne olursa olsun kabulumdu.Bunu diyen ben, bir kadınım ilişkide ben erkek gibi o kadın gibiydi sanki.Annesi ile 2017 de tanıştım ilk defa birisini tanıtırmıştı ilk defa evine gitmiştim.Sonrası mezun olup İzmire döndü ve o ortama girdiğinde sanki anlamıştım bir şeyler ters çünkü ortamı çok genişti kızlı erkekli.Hisli bir insanım ama sevmiştim dinlemedim hislerimi ''Hadi be yaşa nolcak kabullen''dedim.Çünkü iletişimimiz öyle aylar sürecek kadar kopmadı ufak teefek atışma 1 ayı bulmadı.Ta kii 2018 Kasım aralık sürecinde.Ayrılmak istedi ama çok sevdiğinide belirtti olmayacak mesafeler var insan her zaman ayarlayamıyor geleceğim yok önünümü göremiyorum işsizim belki evlenmem bile ben öyle bir yolum yok dedi.Hiçbirşey diyemedim Sustum.O zamanlar mülakatları vardı polislik subaylık için 1.5 ay sonra yazdım nasıl geçti naptığına dair.Psikolojisi bozuktu her daim içine atan biriydi hiissediyordum.Sonrasında konuştuk tekrar sıfat olmamıştı bu sefer aramızda yani sevgili değildik 1 2 ay kadar ancak yanıma geldi sevdi hakkında çoğu şeyi aktardı zamanında lise sevgilisi ihanetleri hayatın acımasızlığı ailesinin durumu kendi düzeni herşeyi..Aldatılmamıştım sadece karşı taraf sorunluydu ben öyle anlamıştım.Ben uçağa onu bindirdim ve numarasını sildim ilk ve son buluşma olsun dedim şubat 2018 de ki.Ama kabul etmedi herşey bunun içinmiydi dedi.Dönüşü oldu sevdi çabaladı kabul ettik araya 2 ay zaman girdi ama biz sevmiştik.Evlenmek istesem eğer seninle evlenirdim dedi.Benden hiçbir zaman kopmak istemedi.Maddi kaygı güdülüyor muydu evet güdülüyordu ama herşey o değildi yakınlaşmıştık ve benim belki telafi edilemez durumlarım olmuştu.(Benden öncede bu şekilde günaha girmiş bir insan) Askere gidecekti eylül 2019 da ve biz hiç kopmadık ama sevgililiğimizi tekrar sürdürdük Mayıstan başladık Ağustosa kadar ta kii..Ben sinirlenipte resti çekene kadar iyiydi ama bi sorun var gibiydi 1 hafta öncesi kavga edip numarasını silmiştim oda silmişti tekrar yazdığımda bunu sindirememiş olcakki numaramı eklemedi profilini göremedim.Buna çıkıştım fazlasıyla değerin bu mu diyerek eğer buysa seni engellerim şu dk diye oda engellemek istiyorsan engelleyebilirsin dedi.Bende tıpkı öyle yazdım.Hakkımı helal etmediğimi söyleyerek cevap vermesine müsade etmeden engelleyip bitirdim.Askere gitti sonrasında zaten 2 ay konuşmadık doğumgünü yıldönümümüz geçti aramadık Ekim 1 ve 4 ydü.Sonrasında hayatımın şokunu yaşamıştım Ekim 10 unda 01.11.2018 diye bir tarih . ALDATILMIŞTIM.Yazmamak için direndim ama yediremedim.Yazdım ve cevabı beni kırdı.İlişkiyi zamanında bitirdiğini beni gerçekten sevdiğini ama sonrasında değer veremediğini belirtti ve şuan kötü olduğunu günahlarının bedelini ödediğini söyledi.Kötü geçiyor günlerim iyi giden hiçbirşey yok hayatımda vs.gibi laflar ve oraya tarih atmışım ayrılmışız görmüyormusun gibi bir cümle..Kapıyı kapatmadı açık bıraktı sadık kaldığını söyledi ama bu sürede biz hep konuştuk ve hep yakınlaşmıştık.Anlamadığı buydu.Sevgisi bu kadarmış , Burda ben herşeyi bıraktım düşünmeyi bıraktım dedi.Askerlik psikolojisini bilemem zorluğunu bilemem ama birşey olduğunu bir yerde tıkanıklık olduğndan eminim.Mutlu değil bunu net hissediyorum twitter yazılarındanda yakın zamanlı yazdığı.(''Ben mutluluklarımın bedelini ödedim.'' ) Şimdi ne yapılır bilmem elbetteki önüme bakacağım ama bana Kırgınlığın BEYHUDE demesinin afffı olmayacak.Çünkü ne olursa olsun insan insanın pişmanlığı olmamalıydı.Acıklı bir durum belki ama herşey öylesine taze ki bekliyorum eskisin..Sizler ne düşünürsünüz bilemem ama çevrem tamamiyle olumsuzluklarla dolu yorum yapmakta..Dilerim hayat size sevdiğiniz insanı armağan kılar...Okuduğunuz için teşekkür ederim.