- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.021
- Konu Sahibi DepresifPolyanna
Merhaba, daha önce acımdan bahsetmiştim, ben eşimden ayrı olduğum dönemde hayatıma eski sevgilim girdi, onunla yeni hayat kuracaktık güya,o kadar verilen sözden sonra hiç bir açıklama yapmayıp çekti gitti defalarca aramalarımın sonucunda terk eden benmişim gibi suçlandım sevgisini anlayamamakla suçladı beni, sonra hayatında olmuş bir bayanla tanıştım kadın bana öyle şeyler anlattı ki kanım dondu, meğer o bunu hep yapıyormuş meğer doyumsuz biriymiş çok sevgilisi olmuş bu kızla da ayrılırken hep kızı suçlamış kız her defasında affetmiş yaptıklarını en kötü tarafıda bu kızla birlikte iken bana yamanmaya çalıştığı, neyse sonuç itibari ile Allahım gerçek yüzünü gösterdi kalbim kırıktı belki bir ümit sevmiştir yuvanı yıkmaya neden olmamak için kaçmıştır diye avuntu vardı içimde tuz buz oldu, ilk öğrendiğimde gerçek yüzünü gördüm diyordum ama şu an çok kötüyüm kırgınlığıma bir de hayal kırıklığı eklendi, meğer ben sadece can sıkıntısını gideren bir şeymişim, meğer oyuncaktan bir farkım yokmuş onun için, içimden arayıp ağzıma geleni saymak geliyor vicdanını titretecek şeyler söylemek gerekiyor ya anlamaz ki ama tutuyorum kendimi, çok acı çekiyorum