- 21 Haziran 2015
- 148
- 37
- 31
-
- Konu Sahibi gizemlisirin
Su an ayrildim zaten ama yapmayacak bu dediklerinin hic birini biliyorumOlmaz arkadssim. Ayrilmazsan yanina ucuncuyu besinciyi ekler. Cunku sana deger vermiyo. Cunku sen ondan ayrilamazsin heo elinin altindasin onu seviyosun her lafini cekersin o istedigini yapar sen yapamazsin. Sen hava kararmadan evde olcaksin bes dakka gecsin bagirir suclu olursun kendisi gece eve gelmez cunku hakkidir. Sen onun icin herseyi yaparsin ama o sana bagirir niye cunku sen guzel seyleri haketmiyosun hic onun sozunu dinlemiyosun. Ayrilmazsan o seni sevdigini hicbi zaman hissetmiycek. Sen bitir. Ne yazarsa yazsin cevap verme. Ararsa acma. Her yerden sil. Kesinlikle yazma. Yoklugunu bi hissetsin bi afallasin. Nokdu bu kiza hani seviyodu desin. İlk defa yoklugunu hissettir. Degerini bilsin. Bunca yil gecmis tabi ki geri donucek hem de yalvar yakar donucek. Tutussun birak. Bitir ve kesinlikle tekbi mesajina dahi cevap verme. Basta aman yaa nasil olsa bitmrdi fiycek. Bajicak cok ciddisin yazmiyosun silmissin. Oyle bi tutusucak ki. Sana sadece iki hafta veriyom. İki hafta sonra gobek ata ata yazcaksin baristik diye. Ama, aklim basima geldi seviyorum nolur bitmesin diye emsaj attigi zaman sakin lap diye cevap verme. Birak saatler sonra bak mesaja. Goruldu yao birak yazma. Bunu horunce daha cok korksun gercekten bitirmis desin. Yine seni sucluycak belki kizgin mesajlar yazicak ama seviyorum nolur barisalim diycek. Surejli yazicak. Ara ara cevap verirsin. Telefonlarini acma. Mesajlara nadir cevap ver. Attigi mesaja uzun sure bakma. Bunu yaparsan sen vazgecilmez olucaksin el ustunde tutucak seni guven vana
Sen benim dediklerimi uygularsan o da brnim dediklerimi yapicak merak etmeSu an ayrildim zaten ama yapmayacak bu dediklerinin hic birini biliyorum
Sanmiyorum bnimle geliyomus simdide gderkwn ayni otobuste olacakmisiz ben iptal ettim bilmeden iyiki de etmisim sabah sabah aglamadan giderim en azindan sonra isim bitince nasilsa yapar yapacaginiSen benim dediklerimi uygularsan o da brnim dediklerimi yapicak merak etme
Eger benim dedigimi yaparsan bir ay sonra ayaklarinin alti opulurken bulucaksin kendini. He yapmazsan o zaman yedek olursun. Boyle yasamak cok hosuna gidiyosa devam et boyle. Biktim ilgi istiyorum diyosan. Tamamen bitir. O donucek. Rahat oll yaslan arkana ve izle. Ben yanilmamSanmiyorum bnimle geliyomus simdide gderkwn ayni otobuste olacakmisiz ben iptal ettim bilmeden iyiki de etmisim sabah sabah aglamadan giderim en azindan sonra isim bitince nasilsa yapar yapacagini
İnşallah yapicamEger benim dedigimi yaparsan bir ay sonra ayaklarinin alti opulurken bulucaksin kendini. He yapmazsan o zaman yedek olursun. Boyle yasamak cok hosuna gidiyosa devam et boyle. Biktim ilgi istiyorum diyosan. Tamamen bitir. O donucek. Rahat oll yaslan arkana ve izle. Ben yanilmam
Heh soyle yapicam de. Sen guclu bi kizsin. O olmadan da yasarsin. Ve bunu onun anlamasi lazim. Su an konusuyosaniz yaz ki 'ben cok dusundum, olmuyo ben yapamiyorum boyle kavga gurultu, surekli beni suclamandan biktim. Sana cok kirginim ve kizginim. Ben daha fazla devam edemiycem. Hoscakal' bunu yaz. Aynen bunu. O da yazicak ki evet ben de biktim hakkimizda en dogrusu bu belki de, boyle kavga etmekten bi yere varamiyoruz. Sen en dogru karari verdin. Buna karsilik hicbisey yazma. Faceden sil instagramdan sil. Heryerden sil yani. İliski durumu yok yap. Whatsappta resminiz varsa kaldir. Hic cevap verme. Basta diycek nasil olsa ne zaman donsem kabul eder. Aa o da ne beni silmis. Neyse blof yapiyo yarib yazar. Sonra bakicak senden ses cikmiyo sen cok mutlusun. Hani beni seviyodu diyip yazicak. Bu arsda naptin nettin hemen buraya yaz benden habersiz bi adim atma. Zaten ona aninda cevap vermek zorunda da degilsin o geri dondugunde yani. Ben genelde buralardayim sen yazarsin benim soylediklerimi yaparsin. Ama bekle sakin acele etme. Onun senin degerini bilmesini sagliycaz dostummmİnşallah yapicam
İnşallah yapicam
O sana donucek sen onu gercekten arayip sormazsan. Mutlh oldugunu hissettirirsen. Artik onun yaninda olmadigini hissettirirsen. Sen aticagin her adimda olan her gelismede bana yaz ben yardimci olmak istiyorum sana. Ve beni dinlersen eger o cocuk sana kul kole olarak geri donucek. Ve cok mutlu olucaksin iyi ki seni dinlemisim diyceksin. Boyle konularda yorunlarimi okuduysan eger hep ayni seyleri soylemisim ve etkili olan da soyluyo dedigin cikti diye. Bana guvenn biz yardim etmek destek olmak icin varizAskin gozu kor gerçekten
mutlu olmam icin gulumsemesi bile yeter ama gulumserse mutlu olacagimi bildiginden yapmaz
bana dua edin
ben çok seviyorum evet dedginiz gibi terk ettim ama sogumak söyle dursun 1 hafta sonra dogum gunumde yanimda olacak mi diye düşünüyorum lütfen dua edin bana