71 m.Vay be.
Bunca olumsuzlukların arasında gurur duyacağımız bir haber vermek istedim.
Çok duygulandım, gurur duydum.
İki rekor denemesi daha yapacak, İp destekli paletsiz sabit ağırlık dalında 70 metre, ki bu dal ilk defa denenecekmiş ve sabit ağırlık paletli derin dalış dalında 82 metre denemeleri yapacak, başarılar diliyorum kendisine
Aslinda Turklere ve Turkiye de yasayanlara firsat verilse eminim cok sey basaricaklar da . Caliskan bir milletiz ama futboldan , bos siyasetten sira gelmiyor iste.
Futbolda da başarılı olabilsek gam yemeyeceğim , bu kadar ilgi ama kuru gürültü .
Daha elemelerde elenen bir milli takım , her sene hadi bu sefer gideceğiz diye umut bağladığımız kuralar .
Neyse , konuyu bölmeyeyim ama dertliyim futbol konusunda , futbolu çok seven biri olarak .
Futbolda da başarılı olabilsek gam yemeyeceğim , bu kadar ilgi ama kuru gürültü .
Daha elemelerde elenen bir milli takım , her sene hadi bu sefer gideceğiz diye umut bağladığımız kuralar .
Neyse , konuyu bölmeyeyim ama dertliyim futbol konusunda , futbolu çok seven biri olarak .
Bende kendi konumu sabote etmiş olacağım ama :))) sen futbolsever misin
Yollarımızı ayırmamız lazım, ben futbol sevmiyorum, daha yumuşak spor dallarına ilgim var, buz pateni gibi
Nerde kalmıştık:26:
Derya Can'ı kutluyorum, umarım birçok spor dalında gurur duyacağımız başarılara imza atarız.
Yollarımızı ayırmamız lazım, ben futbol sevmiyorum, daha yumuşak spor dallarına ilgim var, buz pateni gibi
Derya Can'ı kutluyorum, umarım birçok spor dalında gurur duyacağımız başarılara imza atarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?