• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırdığı Dünya Rekorunu Cumhuriyet'in 90. Yılına Armağan Etti.

Haberlerde görmüştüm. Gurur duydum.:46::46::46:
Çok başarılı bir sporcu bir kaç farklı daldada deneme yapacakmış.
İnşallah hepsinden alnın akıyla çıkarsın:72:

Bunca olumsuzlukların arasında gurur duyacağımız bir haber vermek istedim.
Çok duygulandım, gurur duydum.

İki rekor denemesi daha yapacak, İp destekli paletsiz sabit ağırlık dalında 70 metre, ki bu dal ilk defa denenecekmiş ve sabit ağırlık paletli derin dalış dalında 82 metre denemeleri yapacak, başarılar diliyorum kendisine:72:

Bunca olumsuzlukların arasında gurur duyacağımız bir haber vermek istedim.
Çok duygulandım, gurur duydum.

İki rekor denemesi daha yapacak, İp destekli paletsiz sabit ağırlık dalında 70 metre, ki bu dal ilk defa denenecekmiş ve sabit ağırlık paletli derin dalış dalında 82 metre denemeleri yapacak, başarılar diliyorum kendisine:72:

Aslinda Turklere ve Turkiye de yasayanlara firsat verilse eminim cok sey basaricaklar da . Caliskan bir milletiz ama futboldan , bos siyasetten sira gelmiyor iste.

Cok sevindirici bir haber ya.
KEske spor dallarinda daha fazla duyabilsek bu haberleri.
Ayrica mükemmel bir rakam. Devlet tarafindan da dikkate alinmali bu haberler bence. Tesvik edici uygulamalar yapilmali.
Darisi diger spor dallarina insallah.

Aslinda Turklere ve Turkiye de yasayanlara firsat verilse eminim cok sey basaricaklar da . Caliskan bir milletiz ama futboldan , bos siyasetten sira gelmiyor iste.

Futbolda da başarılı olabilsek gam yemeyeceğim , bu kadar ilgi ama kuru gürültü .

Daha elemelerde elenen bir milli takım , her sene hadi bu sefer gideceğiz diye umut bağladığımız kuralar .

Neyse , konuyu bölmeyeyim ama dertliyim futbol konusunda , futbolu çok seven biri olarak .

Futbolda da başarılı olabilsek gam yemeyeceğim , bu kadar ilgi ama kuru gürültü .

Daha elemelerde elenen bir milli takım , her sene hadi bu sefer gideceğiz diye umut bağladığımız kuralar .

Neyse , konuyu bölmeyeyim ama dertliyim futbol konusunda , futbolu çok seven biri olarak .

Canim yurt ici de o kadar paraya donmesine gerek yok. Her mactan sonra cikan kavgalar da cabasi. Baska spor dallari yok mudur. Varsa yoksa bir futbol var iste. Baska dallara da futbola ayrilan para ayrilsin gorelim bakalim neler oluyor. Neyse bu zaten hukumetin gorevi. Bana gore futbol da bir spor dali degildir ayrica. Konuyu bolmeyelim haklisin. :)

Bende kendi konumu sabote etmiş olacağım ama :))) sen futbolsever misin:53::53::53:
Yollarımızı ayırmamız lazım, ben futbol sevmiyorum, daha yumuşak spor dallarına ilgim var, buz pateni gibi:ssz:

Nerde kalmıştık:26:
Derya Can'ı kutluyorum, umarım birçok spor dalında gurur duyacağımız başarılara imza atarız.

Bende kendi konumu sabote etmiş olacağım ama :))) sen futbolsever misin:53::53::53:
Yollarımızı ayırmamız lazım, ben futbol sevmiyorum, daha yumuşak spor dallarına ilgim var, buz pateni gibi:ssz:

Derya Can'ı kutluyorum, umarım birçok spor dalında gurur duyacağımız başarılara imza atarız.

Cevap hakkı doğuruyorsun ama munecim :ssz:

Sevmek ne kelime , fanatik bir taraftarım , aynı zamanda sor sana bundesliga dan , premier lig den takımları sayayım :52:

Ama yumuşaklık dersen , lisanslı badminton oyuncusuydum bir zamanlar .

Spor , bir ülkenin gelişmesinde , reklamında , adını duyurmasında en önemli araçlardan , tıpkı sinema gibi mesela .

Yani hep zayıf kaldığımız noktalar .

Tebrikler Derya ya tekrar , şimdi rekorunu elinden aldığı Şahika Ercümen den yeni rekorlar , diğer branşlar da aynı başarıları bekliyoruz diyerek konuyu bağlayayım .

Bu arada hatirlarsan bana konu disi bir uyari vermistin bende avukatimi istiyorum demistim. Sonra acaba kizdirdim mi diye meraklanirken yok ya niye kizayim demistin. Tebessum etmistim bende. :))

Ben futbol seviyorum ama takimim kaybettiginde kendimi kaybetmeyenlerdenim. Baska dallari da severim buz pateni gibi, uzak dogu sporlari gibi.

Umarim spor dallarinda her zaman gogsumuzu kabartan rekorlar kirariz diyerek konudan ayriliyorum. :1:

Son düzenleme:

Ay accikta ben sabote edebilirmiyim konuyu Mune:17:

Ay bende buz patenine bayilirim ya.
Hatta TRT de dünya sampiyonasi, avrupa sampiyonasi falan yayinlanirya hic kairmam.
Özellikle ciftleri:)
Hatta biliyormusunuz, jüri üyeleri puanlarini aciklamadan ben tahminde bulunurum ve 2 asagi 3 yukari tuttururum:))

Hemen konuya dönüyorum:17: Bende sporcumuzu kutluyor, yeni denemelerde basarilar diliyorum.

Back