Kırby sentrıayı kullanan var mı?

txuxrkan34

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2008
140
0
296
İstanbul
a.s.merhaba uzun zamandır siteyi takip ediyordum ve çok yararlı bilgiler edindim sonunda üye oldum. siteyi gezerken en çok temizlik cihazları ile ilgili bilgi almak isteyenler dikkatimi çekti bende memnun bir müşteri olarak kırby sentrıayı tavsiye etmek istiyorum sulu sistem değil hepa toz filtreli içinde mini bir uçak motoru var pres döküm alüminyumdan yapılmış birbuçuk bardak suyla bir halıyı kuru köpük olarak yıkıyor bel fıtığı olanlar hamileler yaşlılar içindeki vites sistemiyle çok rahat kullanabiliyor ayrıca evin havasını da temizliyor evde toz akarlarından eser kalmıyor ben bir yıldır kullanıyorum çok memnunum özellikle allerjen olanların mutlaka kullanmaları gereken bir cihaz üç ayrı fiyatla satılıyor alacağınız aparatlara göre fiyat değişiyor arkadaşlar elektrik süpürgesi almak isteyenlere mutlaka kırby sentrıa yı görmeden almayın derim inanın pişman olmazsınız bende bir arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım şimdilik bu kadar yazıyorum aklınıza takılan bir şey varsa sorun cevaplarım sağlıklı ve mutlu kalın görüşmek dileğiyle:teytey:a.s.:nazar:

Kirby Ev Bakım Sistemleri, yalnız Kirby Company'nin yetkilendirdiği bağımsız Dağıtıcılar tarafından evde gösterimlerle satılıyormuş. Mağazalarda falan olsa gitsem baksam da şu dağıtıcı olay sıcak gelmiyor bana. Sen nasıl almıştın? Ayrıca üç ayrtı fiyatı da yaklaşık olarak yazar mısın

Kirby Ev Bakım Sistemleri, yalnız Kirby Company'nin yetkilendirdiği bağımsız Dağıtıcılar tarafından evde gösterimlerle satılıyormuş. Mağazalarda falan olsa gitsem baksam da şu dağıtıcı olay sıcak gelmiyor bana. Sen nasıl almıştın? Ayrıca üç ayrtı fiyatı da yaklaşık olarak yazar mısın
a.s.a.s.a.s.merhaba kartanesi kırby sentrıanın ev gösterimiyle satılmasının nedeni duyduğumuza değil gördüğümüze inanmamızdır gerçekten hayrete düşüyorsunuz bence görmeyi bir dene işlerini çok profesyonelce yapıyorlar diğer marka gösterimcileri gibi sizi satın almaya zorlamıyorlar almak istediğinizde evin ihtiyacına göre satış yapıyorlar taksitlerinizi sizin ödeme isteğinize göre ayarlıyorlar bence bir gör hem evinde ücretsiz bir yaz temizliği olmuş olur fiyatına gelince istersen bir önceki modellini alırsın onlar daha ucuz ben bir yıl önce aldığım için şu anki fiyatını bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim çalıştığım için önceden yardımcı alıyordum beni o dertten kurtardı şöyle düşün ayda iki kere kadın alsan 200 ytl gidiyor bence bunu krby sentrıa ya verdiğinde makine sahibi luyorsun evi haftada bir süpürmek yetiyor çünkü emiş gücü çok yüksek ben eskiden rainbow kullanıyordum ama bunun üstüne yok görmek istersen yardımcı olurum :teytey:

Reklamları İzlediniz...............................................................
a.s.a.s.a.s.
merhaba archalais konuyu sitede çok yazıldığı ve bilgi istendiği için yazmıştım çünkü cihazın kullanımı doğrudan sağlığımızıda ilgilendiriyor ama sana teşekkür ediyorum demekki başarılı buldun görüşmek dileğiyle sana mutlu günler diliyorum:nazar::nazar::teytey::teytey::teytey:

merhabalar bende internetten kirby yi araştırıyodumki tanııdık siteyi görünce sormak istedim
acaba nerden temin edebiliriz ya da irtibata geçecek birini nerden bulabiliriz yardımcı olursanız sevinirim

şirinevlerde büroları var,kocaman kırmızı da tabelaları .telefonunu oradan alıp arayabilirsin.demoya gelsinler makinayı almasan da ev bakımıyla ilgili faydalı bilgiler edinmiş olursun.Yalnız halından ve yatağından öyle iğrenç pislikler çıkıyor ki,sakın konu komşu çağırma utanırsın.Hele ki sulu makinalarla yıkama yapılmış koltuklardan yeşil yosunlar çıkıyor.

Back