• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirazı sofranızdan eksik etmeyin

Yagmurun_kizi

Çocuklarım benim herşeyim...
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
6.602
8.284
148
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Michigan Üniversitesi’nde yapılan bir araştırma kirazın kolesterolü ve kan şekerini düşürdüğünü ve kalp için birebir olduğunu ortaya koydu.

ABD’deki Michigan Üniversitesi’nde yapılan bir araştırma kirazın, zengin antioksiden içeriği seyisende kalp hastalıklarıyla savaştığını ortaya koydu.

Kiraz hem kolesterolü hem de kan şekerini düşürmeye yardımcı oluyor. Kirazda kırmızı ve mor meyvelere antioksidan özelliğini veren “anthocyani” maddesinden bol miktarda bulunuyor.

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

BENDE BAYILIRIM KİRAZA, BUNLARDA BENDEN SİZE KIZLAR

sapıda faydalı biliyosunuz,kaynatıp içince ödem attırıyo bayağ bi,kendi de hafif müshil etkisi yapıyo zaten...
kararında tüketmek zayıflamaya yardımcı oluyo sonuç olarak...hem de pek bi lezzetli,zayıflatan onca iğrenç şey içerisinde ne güzeel...

he he. ben de bayılırım kiraza. çıktığından beri her gün yiyorum. burda o kadar pahalı değil. kilosunu 2,5 ytl ye aldım önceki gün hala var biraz.yarın alırım tekrar. bu ara evden eksik etmediğim tek şey diyebilirim. saplarını da atmıyorum. kaynatıp içicem. :Roflol:

Back