Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kiraz sapı,mısır püskülü,avakado yaprağı çayı ile zayıflama
- Konu Sahibi Nilhan75
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?merhaba,
öncelikle çay karışımını anlatayım.
birer tutam kiraz çöpü,mısır püskülü ve avakado yaprağını 1 çaydanlıkta (yaklaşık 2lt su) iyice kaynattıp,gün içerisinde 3 kez büyük bardakla içiyorum.isteyen içine yeşil çay ve rezene de ilave edip, 1dilim limonla içebilir.süper ödem attırıyor,hemen bir hafifleme hissediyorsunuz 2-3 gün içinde.
diğeri ise;sabah aç karnına 1 çay kaşığı tere tohumu iyice ezilmiş olarak 1 çay kaşığı bal ile karıştırılıp içiliyor.( ben hap yapıp yuttum çünkü tadı feciiii) üzerine 2 bardak sıcak su mutlaka.
walla çaya yeni başladım ama diğerini 1,5 ay uyguladım,artık midem kaldırmıyor ,içemiyorum.1,5 ayda 7 kg verdim,doğum kilolarımın bir kısmı.tabii yememe de çok dikkat ettim.bol su,sebze,meyve...
hala vermem gereken 10 kg var,ama oğlum 9 aylık ve emzirdiğim için sıkı diyet ya da hap kullanamıyorum.zaten çok da sağlıklı olduklarını samıyorum.
öncelikle çay karışımını anlatayım.
birer tutam kiraz çöpü,mısır püskülü ve avakado yaprağını 1 çaydanlıkta (yaklaşık 2lt su) iyice kaynattıp,gün içerisinde 3 kez büyük bardakla içiyorum.isteyen içine yeşil çay ve rezene de ilave edip, 1dilim limonla içebilir.süper ödem attırıyor,hemen bir hafifleme hissediyorsunuz 2-3 gün içinde.
diğeri ise;sabah aç karnına 1 çay kaşığı tere tohumu iyice ezilmiş olarak 1 çay kaşığı bal ile karıştırılıp içiliyor.( ben hap yapıp yuttum çünkü tadı feciiii) üzerine 2 bardak sıcak su mutlaka.
walla çaya yeni başladım ama diğerini 1,5 ay uyguladım,artık midem kaldırmıyor ,içemiyorum.1,5 ayda 7 kg verdim,doğum kilolarımın bir kısmı.tabii yememe de çok dikkat ettim.bol su,sebze,meyve...
hala vermem gereken 10 kg var,ama oğlum 9 aylık ve emzirdiğim için sıkı diyet ya da hap kullanamıyorum.zaten çok da sağlıklı olduklarını samıyorum.
Nilhancım ben susam gibi tohum aldım öyle olunca kokusu çıkmıyor bu şekilde etkisi olurmu diye sormuştum ezilmiş olarak tadını bilmiyorum
walla mantıken içerik aynı,etkisi aynı olmalı ama yine de ben toz duydum ,öyle kullanıyorum