kiralik yada satilik ariyorum...

betulozsalih

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
9
3
8
34
Arkadaslar kiralik yada satilik uygun gelinkik ve eev esyalari kisaca bir ev ve dugun icin gerekli herseyi ariyorum ilgilenirseniz mutlu olurum.tesekurler...

Bende vivien angel gelinligimin fiyatinu 250 ye dusurdum.kinalik ve soz icin de abiyelerim var.gelinlik ici straplez ayakkabi canta cicek ilgilenirsen ilanima bakabilirsin

Bende nisanda sozde ya da bi arkadas nikahinda giyebileceginiz elbiseler var.fiyatlari da 30 dan baslayip 150 tl ye kadar buyrun bir bakin arkadaslar nefti yesil nisanlik tafta kumastan uzun kuyruklu elbise ve daha bir kac parca daha da var.ancak yuklemedi isteyene mail atarim

Arkadaslar kiralik yada satilik uygun gelinkik ve eev esyalari kisaca bir ev ve dugun icin gerekli herseyi ariyorum ilgilenirseniz mutlu olurum.tesekurler...

arkadaşım bende var satılık gelinlik 100 liraya yada daha uyguna vereceğim ilgilenirsen haberleşelim....

benimde gelinliğim var 1400e diktirdim ama 400 e bırakacağım. bir sene oldu daha hiçbir sorunu yok yanında duvağı tacı saç çiçekleri el çiçeği kesesi var. eğer beğenirsen fiyatta anlaşabiliriz

bende gelinliğimi satıyorum arsima da dikldi 36-38 bedene uygundur.2500 tl ye dikildi yer sıkıntısı yüzünden satıyorum 500 tl ye

Eklentiler

• $574941.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…