Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar kiralik yada satilik uygun gelinkik ve eev esyalari kisaca bir ev ve dugun icin gerekli herseyi ariyorum ilgilenirseniz mutlu olurum.tesekurler...
Bende vivien angel gelinligimin fiyatinu 250 ye dusurdum.kinalik ve soz icin de abiyelerim var.gelinlik ici straplez ayakkabi canta cicek ilgilenirsen ilanima bakabilirsin
Bende nisanda sozde ya da bi arkadas nikahinda giyebileceginiz elbiseler var.fiyatlari da 30 dan baslayip 150 tl ye kadar buyrun bir bakin
arkadaslar nefti yesil nisanlik tafta kumastan uzun kuyruklu elbise ve daha bir kac parca daha da var.ancak yuklemedi isteyene mail atarim
Arkadaslar kiralik yada satilik uygun gelinkik ve eev esyalari kisaca bir ev ve dugun icin gerekli herseyi ariyorum ilgilenirseniz mutlu olurum.tesekurler...
benimde gelinliğim var 1400e diktirdim ama 400 e bırakacağım. bir sene oldu daha hiçbir sorunu yok yanında duvağı tacı saç çiçekleri el çiçeği kesesi var. eğer beğenirsen fiyatta anlaşabiliriz