Sokak başında bir öLüm cağırıR beni..IssızLaşan sevginin kuru gürülTüLerni duyabilirmsn sen
yok saydığın uykuların bölündmü gözyaşıyla ben her sabaha öyle kalktım mesela.
yüreğimde ağırlaşan sevdanın yüküyLe merhaba dedim siLip attıqın sensiz yarınLara.
bazen küfrettirdi öfkem, arsız özLemLerime.Bazende hic bişey oLmamış gibi devam etti sevmeye.
Yüzüm de sakLı sevdamın izi , koLLarımda keceLi kaLemimLe yazdıqım ismn bana dar etti hayatı.
Kacamadım yok koydum adını yoksun diyemedim namussuz akşamLarda!
İhtiyarLaşan ruhda ayrıLğn yüknü taşımaq nedir biLirsmisn sevdiğim sen?
Bir kutu boya aLıp doğru sandığın gerceklere fırlatırmısın eLLerinde hala eLLerinin izi kaLan onunLa birLikte
hEr yokLukLa sevişebiLrmisin saatLerce?
Meydan oquyup çaresizLiğe ondan başka herkezi asabilirmisin ipe?
Kurşuna dizebiLrmisin her yoLuna cıkanı
GeceLeri onsuzLuktan deLirmemek icin verirmsn kendine yüksek dozda nefreti basarmısın damarLarına!
Sırf sırf o bırakıp gideni unutaBilmek icin?
Susma susma zamanı gecti bak hayat oyun oynamıyor , herşey alaca kırmızıLığa boyanıyor
Evet senin o adam oLmaz dediğin Suretten!
Feryadımı duymadın sessiz cığLıkLarımdan ürktün döndün arkanı uzatmadın eLini bi kere oLsun
cekip aLmadın kurtarmayı değil hep yaraLamayı hep uzaktan bakmayı ve susmayı sectin! Senin icin benm yabtığım hic bişey önemLi değiLkii
EfeLenipte aşkımdan kendme zarar vermek ne haddimé dmi!
Hadi vur yüzüme yine kırbacLayn sözLerini her yanım deLik deşik senden yana cümLeLerLe
SöyLe bir kezdaha göster bana hayat kac para?
Aşq sandığın yaLan kac para , sevgi neyLe satın aLınır ve nerde kaybedlir canLı örneK beni göstrsene!
Bak bende sevgimi kaybettim bu yüzden kiraLık kaLpLeri sevdim asLında biLmiyrdum kiraLık oLduqLarnı
Ben sandım ki bir ömür taşındığım insan bu oLmaLı ama bende kiracıymışm benden başkası aLabiLdmi bari
yettimi parası sattınmı kaLbni ona?
Ben senden sonra ne kiraya verdim bu yüreq denen şeyden çıkan o nesneyi ,
Nede sattım bir geceLik aşkLara
Ben seni ömürLük sevdim
ben karşıLğında kiraLanan kaLpLer , satıLan bedenLerde yaşamış oLsamda !
Emir
yine arkadaşımdan bi kesit
süper yazıyorr benimde var amaa zamanı gelince paylaşırım sizlerle
yok saydığın uykuların bölündmü gözyaşıyla ben her sabaha öyle kalktım mesela.
yüreğimde ağırlaşan sevdanın yüküyLe merhaba dedim siLip attıqın sensiz yarınLara.
bazen küfrettirdi öfkem, arsız özLemLerime.Bazende hic bişey oLmamış gibi devam etti sevmeye.
Yüzüm de sakLı sevdamın izi , koLLarımda keceLi kaLemimLe yazdıqım ismn bana dar etti hayatı.
Kacamadım yok koydum adını yoksun diyemedim namussuz akşamLarda!
İhtiyarLaşan ruhda ayrıLğn yüknü taşımaq nedir biLirsmisn sevdiğim sen?
Bir kutu boya aLıp doğru sandığın gerceklere fırlatırmısın eLLerinde hala eLLerinin izi kaLan onunLa birLikte
hEr yokLukLa sevişebiLrmisin saatLerce?
Meydan oquyup çaresizLiğe ondan başka herkezi asabilirmisin ipe?
Kurşuna dizebiLrmisin her yoLuna cıkanı
GeceLeri onsuzLuktan deLirmemek icin verirmsn kendine yüksek dozda nefreti basarmısın damarLarına!
Sırf sırf o bırakıp gideni unutaBilmek icin?
Susma susma zamanı gecti bak hayat oyun oynamıyor , herşey alaca kırmızıLığa boyanıyor
Evet senin o adam oLmaz dediğin Suretten!
Feryadımı duymadın sessiz cığLıkLarımdan ürktün döndün arkanı uzatmadın eLini bi kere oLsun
cekip aLmadın kurtarmayı değil hep yaraLamayı hep uzaktan bakmayı ve susmayı sectin! Senin icin benm yabtığım hic bişey önemLi değiLkii
EfeLenipte aşkımdan kendme zarar vermek ne haddimé dmi!
Hadi vur yüzüme yine kırbacLayn sözLerini her yanım deLik deşik senden yana cümLeLerLe
SöyLe bir kezdaha göster bana hayat kac para?
Aşq sandığın yaLan kac para , sevgi neyLe satın aLınır ve nerde kaybedlir canLı örneK beni göstrsene!
Bak bende sevgimi kaybettim bu yüzden kiraLık kaLpLeri sevdim asLında biLmiyrdum kiraLık oLduqLarnı
Ben sandım ki bir ömür taşındığım insan bu oLmaLı ama bende kiracıymışm benden başkası aLabiLdmi bari
yettimi parası sattınmı kaLbni ona?
Ben senden sonra ne kiraya verdim bu yüreq denen şeyden çıkan o nesneyi ,
Nede sattım bir geceLik aşkLara
Ben seni ömürLük sevdim
ben karşıLğında kiraLanan kaLpLer , satıLan bedenLerde yaşamış oLsamda !
Emir
yine arkadaşımdan bi kesit
süper yazıyorr benimde var amaa zamanı gelince paylaşırım sizlerle