Kızlar ben gelınlıgımı daha 3 ay once 1.500 tlye dıktırdım ust kısmı sırf tas ve boncuk ıslemedır hepsıde el ıslemesı o yapıstırmalardan degıl yanı kiralamak isteyen olursa 450 tlye verıcem tabı izmirde oturması gerekmekte gelınlıgı alıcak kısının, bindallıyı set halınde 150 ye aldım yarım saat bıle gıymedım 85 tl ye satıcam herseyıyle beraber zaten alısverıse cıkınca sorarsanız 150 den asagı bulamazsınız tumunu kı sımdıkı aklım olsa kıralık alırdım okadar para verene kadar neyse ısteyen olursa yazsın konusalım
KIZLAR 85 TL OLAN BINDALLIYA COK PAHALI DIYE MSJ ATIYOSUNUZ GERCEKTEN INANAMIYORUM BEN NEYSE ONU SOYLUYORUM 150 YE ALDIM AMA ALINLIK AYRI OLARAK 40 TLYE ALDIM BEN KENDIME YAKISTIRMADIM FESIN ONUNE TAKTIM ONU 190 A PATLAYAN SEYI 85 E VERIYORUM VE ALIN BAKIN AYNI BINDALLI SADECE ICI DORE RENGI OLANI NEKADARA IKINCI EL OLARAK SATILIO GORUN ONDAN SONRA YORUM YAPIN http://www.sahibinden.com/ilan/alis...ilmis-sifir-tertemiz-bindalli-124161362/detay
50 TLYE DE VEREMEM KUSURA BAKMAYIN DAHA YENI ALDIM BENDE SONUCTA AYNI MODELIN DUZ SADECE YANDAN ISLEMELILERIDE VAR O SITEDE GIRIN FIYATLARINA BAKIN KEMERALTINDA BENIM ALDIGIMDAN DAHA UCUZ OLAN BINDALLILARDI ONLAR 100 -150 YE VERIOLAR ONLARI BILE DEMEKKI 400 E ALDIM 200 E VERIYOM DEYINCE YARANILIO
canım eger ızmırdeysen 400 tlye verıyorum kıraya artık duzeltme sansım olmadıgı ıcın yukarda degıstıremıyorum fıyatı ama cıddı dusunuyosan farklı fotolarınıda atarım gelınlıgın cunku bu aksam dısarda cekılmıs halı evet orda pırıl pıırıl duruo ama sadece bı fotografa bakıp karar verme bu senın bıkere gıycegın bısey onemlı olan ııcne sınmesı elımden geldıgınce evde normal ısıkta cekmeyı denedım o fotoları koyuyorum sırf tas degıl arada incilerde var senın ıcın daha ıyı olur gormen (kuru temızlemeye daha verılmemıs halı boydan olan resımde eteklerı kırlı bıraz suanda )
nıkah kıyılırkenkınıde koydum durusunu gormene yardımcı olsun dıye hayırlı olsun sımdıden mutluluklar..