kibariye SEVGİLİ AİLEM Kayıtlı Üye 26 Kasım 2008 440 3 96 Bursa 28 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kibariye #1 :1hug:arkadaşlar kuaför dükkanı açıcam kiralık diploma arıyorum tercihim BURSA çünkü bursada oturuyorum yardımcı olursanız sevinirim kuaförlük yaptım ama diploma alamadım avsiyelerinizi bekliyorum
:1hug:arkadaşlar kuaför dükkanı açıcam kiralık diploma arıyorum tercihim BURSA çünkü bursada oturuyorum yardımcı olursanız sevinirim kuaförlük yaptım ama diploma alamadım avsiyelerinizi bekliyorum
S sevgi_brs Ziyaretçi 13 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kibariye #2 ben bursa dan sevgi bayan kuaförü diplamam mevcuttur isterseniz yüzyüze konuşa biliriz eşimin telefonunu yazıyom ararsanız o size bilgi verir Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2009
ben bursa dan sevgi bayan kuaförü diplamam mevcuttur isterseniz yüzyüze konuşa biliriz eşimin telefonunu yazıyom ararsanız o size bilgi verir
S sevgi_brs Ziyaretçi 13 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kibariye #3 ben bursa dan sevgi kuaför ustalık diplamam vardır kiraya vermek istiyorum eşimin telefonunu veriyom ararsanız sevinirim .... Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2009
ben bursa dan sevgi kuaför ustalık diplamam vardır kiraya vermek istiyorum eşimin telefonunu veriyom ararsanız sevinirim ....
S sevgi_brs Ziyaretçi 14 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kibariye #4 ben sevgi tel yazmak yasakmış sana msn adresimi vereyim ............. ekle beni konuşuruz diplama meselesini Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2009
ben sevgi tel yazmak yasakmış sana msn adresimi vereyim ............. ekle beni konuşuruz diplama meselesini
G glsh85 Ziyaretçi 14 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kibariye #5 adreste vermek yasak alan razı satan razı dıyeceksınız ama karsıyım ben bu olaya ya.
C cilek123 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2009 92 0 86 İstanbul 14 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kibariye #6 canım ustalık belgesimi diplomadan kastın?
kibariye SEVGİLİ AİLEM Kayıtlı Üye 26 Kasım 2008 440 3 96 Bursa 16 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kibariye #7 cilek123 .!.: canım ustalık belgesimi diplomadan kastın? Genişletmek için tıkla... ustalık belgesi canım:asigim:
cilek123 .!.: canım ustalık belgesimi diplomadan kastın? Genişletmek için tıkla... ustalık belgesi canım:asigim:
S sevgi_brs Ziyaretçi 18 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kibariye #8 evet canım bayan kuaför ustalık belgesi var kiraya vermek istiyorum bende bursa dan msn adresim ............. eklersin konuşuruz Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2009
evet canım bayan kuaför ustalık belgesi var kiraya vermek istiyorum bende bursa dan msn adresim ............. eklersin konuşuruz
Z zuhalaksoy Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2010 1 0 86 Balıkesir 31 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kibariye #9 ismim zuhal balıkesir, susurlukta ikamet ediyorum. ilanınızı okudum. ustalık ve usta öğreticilik diplomam var. ilgilenirseniz tlf numaramı yazıyorum. görüşebiliriz. *******Bu mesaj telefon numarası verildiği için editlenmiştir******** Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2010
ismim zuhal balıkesir, susurlukta ikamet ediyorum. ilanınızı okudum. ustalık ve usta öğreticilik diplomam var. ilgilenirseniz tlf numaramı yazıyorum. görüşebiliriz. *******Bu mesaj telefon numarası verildiği için editlenmiştir********
H huysuzmavi Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2010 1 0 86 Bursa 11 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kibariye #10 arkadaşlar ben diplomamı kiralamak istiyorum kuaför ustalık diploması ama nedir ne degildir bilmiyorum bu konuda beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim
arkadaşlar ben diplomamı kiralamak istiyorum kuaför ustalık diploması ama nedir ne degildir bilmiyorum bu konuda beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim
zgmyzk Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2008 7 0 86 Ankara 20 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kibariye #11 Merhaba Ankara da oturuyorum. Bende Bayan Kuaför ustalık belgemi kiraya vermek isterim. İlgilenen arkadaşlar mesaj atabilir.
Merhaba Ankara da oturuyorum. Bende Bayan Kuaför ustalık belgemi kiraya vermek isterim. İlgilenen arkadaşlar mesaj atabilir.
BolSekerli Nirvana Kayıtlı Üye 26 Nisan 2007 4.015 1.088 698 İstanbul 20 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kibariye #12 Bu yasal bir şey mi?
zgmyzk Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2008 7 0 86 Ankara 25 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kibariye #13 BolSekerli .!.: Bu yasal bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Tabiki, noterden gidip onaylatıyorsun ve sözleşme imzalıyorsun. Yani sorun yok :1rolleyes:
BolSekerli .!.: Bu yasal bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Tabiki, noterden gidip onaylatıyorsun ve sözleşme imzalıyorsun. Yani sorun yok :1rolleyes:
B BurcinLara Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2014 2 0 1 40 4 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi kibariye #14 Bende Ankara'da acil ustalık belgesi arıyorum yardımcı olabilirmisiniz?
Meral01 Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2016 6.368 13.961 248 11 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi kibariye #15 Bayan kuaförü ustalık belgemi kiralamak istiyorum
A Aliye4885 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2018 3 0 86 41 5 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi kibariye #16 BurcinLara .!.: Bende Ankara'da acil ustalık belgesi arıyorum yardımcı olabilirmisiniz? Genişletmek için tıkla... İyi günler belgemi kiraya vermek istiyorum ilgilenirmisiniz
BurcinLara .!.: Bende Ankara'da acil ustalık belgesi arıyorum yardımcı olabilirmisiniz? Genişletmek için tıkla... İyi günler belgemi kiraya vermek istiyorum ilgilenirmisiniz