Merhabalar bir evimiz var 2 yıl kendimiz oturduk sonra iş ve kreş durumundan dolayı kendimiz kiraya çıkarak,evimizide kız öğrencilere kiraya verdik.4 kişi kalıyorlar.Bu ikinci ayları daha.Ben elimden geldiğince her konuda yardımcı oldum.Öğrenci gözüyle bakmadım hiç.İnşallah sorun yaşamam diye düşünürken daha ilk aydan başladı sıkıntılar.Ben çok sert yapılı biri değilim abla gibi davrandım hep.Ama yanlış yapmışım belliki.Evimizi eşyalı olarak kiraya verdik.hatta bazı eksiklikler vardı onlarıda mağdur olmasınlar diye hemen tamamladık.Benim başta konuştuğum ve çok önem verdiğim kiranın tam ve zamanında yatmasıydı.Tek tek değil bir bütün olarak tamamlayıp kaç paraysa kirayı zamanında yatırmalarını söyledim.İlk ay peşin aldık kirayı ama ayrı ayrı elden verdiler tamam dedik.Bundan sonra bütün olarak ptt aracılığı ile gönderirsiniz diye konuştuk.Bir hafta oldu hala yatan para yok.Cuma aradılar pzt. yatırcaz dediler anlayış gösterdim.Dün salıydı baktım yok hala.Bende aradım artık çünkü ödemelerim var benimde.Konuştum 3 kişi yatıracakmış güya bugün ama 1'i yatıramayacakmış parası yokmuş.Kişi başı 100 lira düşüyor.Bulamadım yapacak bişey yok bu ay ödeyemeyeceğim diyor kızlardan biri.Nasıl sinirlendim anlatamam.Diyeceğimi dedim telde.Bulmalısın yatırmalısın borç iste bişeyler yap böyle olmaz dedim.Bulmaya çalışıcam falan diyor bana.Şu an bekliyorum akşama kadar bekleyeceğim.Ben böyle olmasını gerçekten istemiyordum.Korktuğum başıma geldi.Bana bir akıl verin lütfen.Ben her ay kira peşinde mi koşacam ya?Olmazsa önümüzdeki ay çıkarmayı düşünüyorum böyle uğraşamam..Off çok canım sıkıldı..