- 2 Eylül 2022
- 665
- 633
- 33
- 29
Merhabalar yanlışlıkta bu tarz konu açıp yazmadan paylaştım neyse . Konuya giriyim küçük bir sitede yaşıyorum ve toplam 40 50 civarı daire var 5 bina u şeklinde dizilmiş. Aylık 1750 aidat veriliyor. Ki süs havuzu var 3 hafta da 1 calisiyor bazen hiç çalışmıyor. Spor salonu var 3 tane koşu bandi var ama anahtarlari yok o yüzden kullanilmiyor 2 bisiklet var okadar. Çoçuk alani diye kapali bi yer var ama 10 mt² top havuzu var sadece. 3 tane güvenlik görevlisi. Geçen temmuz ayında taşındım ve hiç yıllık gider belirten bir belge almadım. Yöneticin maaşı ne kadar güvenlik dışında nerelere harcama yapılıyor hiç bir fikrim yok. şimdi de "1 dükkan önü yalıtım işleri 2 deprem analiz 3 son asonsör analizinde yapilmasi gereken tadilatlar 4 cephe boyaması 5 sığınak alanı depo bölünmesi " diye yazıp daire başı 15.000 tl ödeme çıkarılmış. Apartmanlar 14 yıllık 1ncisi bu ödemeyi kiracı mı yapmalı? Ikincisi ödemeyi ev sahibi yapmalı ise ödememe gibi bir seçenek var mı? Çünkü ödeyin yada evimden çıkın diyebilir malum enflasyondan çok yüksek fiyatlara kiraya vermeye çalışacak.