- 27 Kasım 2014
- 456
- 250
- 133
- Konu Sahibi now or never
-
iptali bilmiyorum ama
iş bulsanız ? akşamları kafelerde çalışabılcegınız ya da otel tanıtımı broşür anket vb .
Cok tuhaf hakikaten, 3 e bolunulmus kira nasil o kadar pahali olabilir ufak bir yerde.Okulun ogrenci duyuru sayfasi bizim ilanlarla dolu :) arada soran oluyor fiyati soyleyince geri cevap bile yazmiyorlar. Sozlesmeyi iptal edincede bi tane ozel yutta bikac kisilik bos yer acilmis daha dolmamis oraya gideriz diye dusunduk
Cok tuhaf hakikaten, 3 e bolunulmus kira nasil o kadar pahali olabilir ufak bir yerde.
Onu iptal ettiremezsin ancak geçerli bir neden olması lazım. Sağlık sorunu gibi bir neden olması lazım. Kışın başında ev ısınmıyor diye edebilirdiniz belki. Gene de sulh hukuk mahkemesine gidip dilekçe verin ödemeyemiyoruz diye. Kabul edilir belki.
kiraz kac para ya cok merak ettim 2 kisi kac paralık ev tuttunuz ve hangi il
600 tl sadece kira. İli soyleyip desifre olmak istemiyorum kuzenim filan var bu sitede uyeligimi bilmiyen
Kira sözleşmesinin iptal olacağını zannetmiyorum,hatta adam kira sözleşmesi ile mahkemeye bile verebilir.600 tl sadece kira. İli soyleyip desifre olmak istemiyorum kuzenim filan var bu sitede uyeligimi bilmiyen
Bunu arkadasimla gorusecegim, umarim ise yarar. Ev sahibide cok zengin bu arada ama vicdansiz ne yazikki
Keşke 3 kişi çıksaydınız. Yakıt dahil uygun aslında.
ev sahıbıne 1 2 ay ödeme sızı dırek atar zaten :)) Yanı cıkmak ıstıosan cıkartması lazm ogrencısınız ınsan olan halden anlar.. ben yerınızde olsam kırayı vermem ugrassn dursun :) cok mantklı bse soylemedgmn farkndaym ama o da ckartsn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?