merhaba arkadaşlar
düğün telaşı hazırlıkları vs hem çok keyifli hem de stres verici zor bir dönem...kır düğünü yapacak arkadaşlara tavsiyem ki benimde düğünüm kır düğünü oldu,ince topuklu ayakkabı seçmemeleri.tercihiniz illaki topuklu olacaksa topuğu kalın olan ayakkabılar ya da dolgu ama dolgusu hasır olursa daha hoş duran sandaletler var, bunlardan yana olmalı,tabiki babet,converse hatta şık ışıltılı parmak arası terlikler bile olabilir:) zaten fotoğraf çekimi hariç hatta belki onda bile gelinlikten pek görünmüyor ayakkabınız.
ben düğünümde ayakkabılarımı çıkarıp çimlerde koşturdum o şekilde zıplaya zıplaya saatlerce dans etmiştim süperdii kimse farkına bile varmıyor ayakkabınızın çok kasmayın yani.:teytey:
benim gelinlik ayakkabılarım fotodakiler, ayakkabımı nine west den almıştım,birde krem rengi hasır tabanlı dolgu ayakkabım vardı onuda yanıma almıştım her ihtimale karşı ama gerek kalmadı bile.benim ayakkabım öyle çok kolay çimde batmıyor topuğu kalın olduğu için hiç batmadı yani masaları dolaşırken çok rahattı nikah kısmı ilk dans,hoşgeldiniz falan bitince eğlence başlayıp dans müzik herkes koptuktan sonra çıkardım gitti zaten.aynı zamanda daha sonrada giyebileceğim şık bir ayakkabım olmuş olduhihoyyyt
sevgiler zemuszemus