• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kır düğünü mekanları ankara

yumiyumiyum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2010
5
0
36
Ankara
Arkadaşlar acil yardım.Ankara da kır düğünü yapabileceğim güzel mekanlar var mı yemekli,yemeksiz fiyat bilgisi olanlarda yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

2 mekan arasında kararsız kaldım.Birisi clup mirador çok güzel ama uzak geldi .Diğeride Şehri sima aoç de daha merkezi burasıda mükemmel ama bu 2 yerden birinde düğün yapan varsa bana bilgi verebilir mi?

odtü eymir gölü var canım cok guzel bir yer bır araştır googleden istersen.düğünler için dekanlıktan izin alınıp yapılıyormuş.fiyatını bilmiyorum ama güzel bir yer :)

merhabalar geçen yaz sanıyorum şehri simanın ilk hizmete girdiği seneydi..çok yakın bir arkadaşımın düğününe katıldım..her şey kusursuzdu ve tam istediği gibi bir düğün oldu...çok ferah aynı zamanda şık bi yer..merkezi olsun demişsiniz zaten şehrin tam ortasında..düşünülecek nadir yerlerden bence o kadar çok yer araştırmışlardı ki sonunda şehr-i sima ya karar verilmişti...düşünmekte fayda var.umarım yardımcı olmuşumdur:)

Back