kır düğünü mekanı

yaseminler_4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
11
1
3
32
mrhba arkadaşlar ben yeniyim yazın düğünüm var şimdiden nişanlımla mekan arıyoruz kır düğünü istiyorum. öneriniz varmı acaba pendikte oturuyorum pendik civarı kartal maltepe olabilir. kır düğünü yapabileceğimiz mekan öneriniz varmı ?
şimdiden çok teşekkür ediyorum..

merhaba yasemin bende yeniyim pendikde duduzar sosyal tesisleri diye bi yer duydum bahçeli açık hava düğünü için çok uygun. abimin düğünü orda olmuştu. tavsiye ederim iyi gnlerrr

Konunuz ilgili alt başlığa taşınmıştır.Bilginize...
Lisa hanm çok teşekkür ederim

Yasemin kır düğünü için bir daha hatta bir daha düşün derim. Arkadaşım geçen sene kır düğünüyle evlendi.
Mekan çok güzeldi. Süslemeler vs. iyi de para harcadılar. Nikah kıyılmadan hemen önce bir yağmur yağdı anlatamam.
Satış yaparken her duruma hazırlıklıyız demiş mekan işletmecileri... Gördük ne kadar hazırlıklı olduklarını. Davetli sayısının yarısını ancak alacak büyüklükte bir kapalı alan ve içeride boş masalar... Arkadaşım ağlamaktan uzun bir süre misafirlerin arasına çıkamadı. Nikah memuru ile kavga ettiler, program aksadı... Bir sürü şey..
Moralinizi bozmak istemem ama bir daha kimsenin başına da gelsin istemem.

Ben mayıs gibi planlıyorum. Deli gibi araştırdım İstanbul'daki aklına gelecek her yeri gezdim (bazılarını davetli olarak katıldığım için gezmedim.) Bir yerde karar kıldık. Bakalım hayırlısı. Umarım düğünden sonra da aynı memnuniyetle yazarım buraya.

merhaba Sezi, benim de istanbul avrupa yakasında neredeyse gezmediğim yer kalmadı ama hala tam karar verebilmiş değilim. senin karar kıldığın yer neresi söyleyebilir misin acaba ?

Merhaba, Yeni evleneceklere özellikle tavsiyem KELEBEK ÇİFTLİĞİNİ tercih etmeyin. çünkü en mutlu gününüz kabusa dönüşebilir. mekan sahibi Çiğdem hanım, düğün günümü başka birine daha satmıştır. ve ben bunu 20 gün kala öğrendim. Şehir dışından gelecekler, davetiyeler, yapılan masraflar hepsi bize zarar olarak döndü. Çiğdem hanım için insan hayallerinden çok para önemlidir. NE kadar çok para onun için o değerli. size tavsiyem sakın burayı tercih etmeyin. ben 1 hafta kan kustum. uyku uyumadım. hastanelik olup, iğnelerle durdum. ama tabi bu durum karşısında bir özür bile dilenmedi, zararları karşılamayı bırakın. lütfen burayı tercih edip, hayallerinize kabusa çevirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…